Mikkel Damsgaard er skiftet til Brentford i Premier League. Danske Spil* er ude med odds på, hvordan det går den danske tekniker i verdens bedste liga. 

Mikkel Damsgaard slog for alvor igennem hos de danske fodboldfans, da Danmark spillede EM i fjor. Her kom den klejne offensivspiller ind og erstattede Christian Eriksen, som desværre måtte udgå af turneringen grundet tragiske omstændigheder. 

Efter et par sløje sæsoner i Sampdoria er Mikkel Damsgaard nu at finde i Brentford og Premier League. Det store spørgsmål er nu, om landsholdsspilleren kan gøre det bedre i England, end det var tilfældet i Italien. 

I artiklen finder du også odds på Mikkel Damsgaards mulige første Premier League-kamp mod Everton den 27. august. 

Odds på Mikkel Damsgaard i Brentford

Danske Spil* er ude med en række odds på Mikkel Damsgaard i Brentford og Premier League. I oversigten herunder er der tale om et udvalg af bookmakerens spilmuligheder på Brentford-spilleren. 

OBS: Spillene gælder kun for Premier League-kampe.

Odds på Mikkel Damsgaards Premier League-sæson 22/23 Højeste odds Bookmaker
Mikkel Damsgaard scorer over 3,5 mål for Brentford i 22/23 1,62
Mikkel Damsgaard scorer under 3,5 mål for Brentford i 22/23 2,15
Mikkel Damsgaard scorer over 4,5 mål for Brentford i 22/23 2,70
Mikkel Damsgaard scorer under 4,5 mål for Brentford i 22/23 1,40
Mikkel Damsgaard laver over 4,5 assists for Brentford i 22/23 1,50
Mikkel Damsgaard laver under 4,5 assists for Brentford i 22/23 2,40
Mikkel Damsgaard laver over 5,5 assists for Brentford i 22/23 1,95
Mikkel Damsgaard laver under 5,5 assists for Brentford i 22/23 1,75
Mikkel Damsgaard scorer over 0,5 mål direkte på frispark i 22/23 2,40
Mikkel Damsgaard scorer over 1,5 mål direkte på frispark i 22/23 6,00
Mikkel Damsgaard scorer over 2,5 mål direkte på frispark i 22/23 20,00

OBS: Odds på Mikkel Damsgaard i Premier League er fra torsdag den 25. august klokken 16.47.
OBS: Sådan finder du spillene: Forside – Fodbold – England – Premier League – Scroll nedunder kampoddsene

Spil på Mikkel Damsgaards sæson hos Danske Spil

Mikkel Damsgaard spillede i perioden 2018 til 2020 på FC Nordsjællands førstehold. Her blev han hurtigt kendt som en teknisk dygtig spiller, der har flair for mål og assists. Disse kvaliteter fik Sampdoria øjnene op for i 2020, og derfor hentede de ham til Genoa. 

Det blev imidlertid aldrig til den store succes i det italienske. Der blev vist lysglimt af talentet, og det var nok også derfor, at Mikkel Damsgaard kom med til EM-slutrunden sidste sommer. Læs mere hans slutrunde længere nede i artiklen. 

Se eventuelt også BetXperts Premier League 2022/2023 optakt med odds og spilforslag. 

Odds på Damsgaard mod Everton

Mikkel Damsgaard får muligvis sin Premier League-debut på lørdag den 27. august klokken 16.00 mod Everton. Her får du markedets bedste odds på hans eventuelle præstationer. 

Mikkel Damsgaard odds mod Everton Højeste odds Bookmaker
Mikkel Damsgaard scorer 5,00 ​​​​​​​
Mikkel Damsgaard scorer 2+ mål 41,00 ​​​​​​​
Mikkel Damsgaard laver en assist 4,80 ​​​​​​​
Mikkel Damsgaard scorer og assisterer 20,00 ​​​​​​​
Mikkel Damsgaard scorer fra udenfor straffesparket 26,00

OBS: Odds på Mikkel Damsgaard mod Everton er fra torsdag den 25. august klokken 17.11. 

Odds på Dalsgaard-scoring hos Unibet

Med 65 minutter i benene mod Colchester i Carling Cuppen er Mikkel Damsgaard forhåbentlig klar til at få spilletid i Premier League allerede på lørdag. Og dette meget gerne fra start. Bedste odds på en Mikkel Damsgaard-scoring er 5,00 hos Unibet*

Tror du på, at Damsgaard kan score fra en position udenfor feltet, er der hele odds 26,00 hos at hente hos NordicBet*. Til sammenligning giver Danske Spil* odds 13,00 for samme spil. 

Kæmpe succes på landsholdet

Mikkel Damsgaard bragede igennem lydmuren på landsholdet under EM 2021. Desværre fik han chancen under ulykkelige omstændigheder, da Christian Eriksen kollapsede i Parken mod Finland. 

Offensivspilleren greb dog chancen, og med to mål og to assists havde han en stor andel i, at Danmark nåede til semifinalen. Ved den lejlighed scorede Damsgaard et pragtfuldt frisparksmål, hvor Jordan Pickford ikke kunne andet end at sprælle forgæves inde i målet. 

Øv-ophold i Sampdoria

I den første Serie A-sæson blev det til 35 kampe, to mål og fire assists. Det må siges at være lige på vippen til det godkendte. Sidste sæson blev desværre spoleret af en grim skade, der holdt ham ude i 25 spillerunder. Derfor blev det kun til 11 kampe i ligaen; dette uden at score eller assistere. 

Alt i alt havde opholdet i Støvlelandet været skuffende, og det var derfor helt naturligt, at Mikkel Damsgaard skulle videre. Han er nu at finde i Brentford, som spiller i Englands bedste række, Premier League. 

Hovedpersonen har endnu sin Premier League-debut til gode, men det blev til 65 minutter mod Colchester i Carling Cuppen den 23. august. Danskeren kan dermed meget vel smage sine første Premier League-minutter lørdag den 27. september i kampen hjemme mod Everton. 

Mikkel Damsgaards bedste sæson i karrieren, målt på antal scoringer, var i 2019/2020, da han spillede Superligafodbold for FC Nordsjælland. Her blev det til 11 mål i 35 kampe. I 2020/2021 og 2021/2022 gik det som tidligere beskrevet ikke alt for godt i Sampdoria.

Danskerkoloni i Brentford

Med ankomsten i Brentford får Mikkel Damsgaard rig mulighed for både at snakke engelsk og dansk. Brentford har nemlig hele syv danskere i førsteholdstruppen, inklusive Damsgaard. Hertil kommer, at manageren hedder Thomas Frank, og at han også har dansk rødbedepas. 

Her er med andre ord tale om en moderne vikingekoloni i England. Vi så i sidste sæson, hvordan Christian Eriksen blomstrede under disse forhold. Nu er spørgsmålet så, om hans EM-afløser kan gøre det samme?

Meld meget gerne ind i kommentarsporet; tror du, at Mikkel Damsgaard bliver en succes for Brentford i Premier League?