Dette er BetXperts optakt med odds til Galatasaray – Randers FC. Der er en plads i Europa League på spil. 

Randers FC spillede en god kamp i sidste uge, da de fik 1-1 mod Galatasaray. Kronjyderne kan endda tillade sig at være en smule utilfredse med ikke at vinde kampen, hvori de havde flere store tilbud. 

Den samlede vinder af de to opgør kommer i Europa League, mens taberen får en plads i den nye turnering Conference League. 

Se seneste trupnyt til Galatasaray – Randers FC nederst i optakten. 

Galatasaray – Randers FC: odds på kampen om Europa League

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Galatasaray – Randers FC. Opgøret spilles torsdag aften klokken 20.00 og kan følges på 6’eren, Eurosport Player og Discovery+. 

Odds på Galatasaray - Randers FC (1X2) Højeste odds Bookmaker
Galatasaray 1,63
Uafgjort 4,00
Randers FC 6,80
Asian handicap-odds på Galatasaray - Randers FC Højeste odds Bookmaker
Galatasaray (-1 Asian) 2,11
Randers FC (+1 Asian) 1,77
Over/under-odds på Galatasaray - Randers FC Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,00
Begge hold scorer-odds på Galatasaray - Randers FC Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 2,05
Målscorerodds til Galatasaray - Randers FC Højeste odds Bookmaker
Radamel Falcao scorer 2,25
Mostafa Mohamed scorer 2,60
Ryan Babel scorer 3,25
Kerem Aktürkoğlu scorer 3,80
Alhaji Kamara scorer 4,10
Marvin Egho scorer 4,60
Vito Hammershøy-Mistrati scorer 6,00
Simon Tibbling scorer 12,00

OBS: Odds på Galatasaray – Randers FC er fra onsdag den 24. august klokken 09.27.

Odds på Galatasaray - Randers FC hos Danske Spil

Randers FC havde stor ære af det første opgør, hvor de med noget mere skarphed og kynisme godt kunne have vundet. De danske spillere var da også ærgerlige efter kampen over, at de ikke formåede at vinde. Det må dog have givet dem en tyrkertro på, at de også kan hamle op med Galatasaray her i returopgøret. 

Alligevel skal tyrkerne selvsagt være favoritter. Du får bedste odds på hjemmeholdet hos NordicBet*, hvor du får odds 1,63. Bedste odds på kronjyderne er 6,80 hos Unibet*. Et remis, der vil tvinge kampen ud i ekstra spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, belønnes med odds 4,00 hos Danske Spil*.

Begge hold til at score til odds 1,90 hos NordicBet* er muligvis et spil værd. Som du kan læse længere nede i optakten, så har Galatasaray svært ved at holde nullet, mens randrusianerne har scoret 11 kampe i streg. Samtidig er det lidt svært at se for sig, at Thomas Thomasbergs mandskab holder storholdet fra fadet. 

Galatasaray – chokket har lagt sig

Det tyrkiske storhold lagde sæsonen ud med at tabe med 1-5 på udebane til PSV Eindhoven i kvalifikationen til Champions League. Herefter tabte man med 1-2 hjemme mod hollænderne. 

Det var nok ikke lige, hvad man havde regnet med i Galatasaray, men storholdet er kommet fint efter det lige siden. De fik godt nok kun 1-1 hjemme i det første opgør mod St. Johnstone, men tog herefter til Skotland og viste klasseforskellen med en 4-2-sejr. 

I ligaen har Galatasaray to sejre ud af to mulige: 2-0 ude mod Giresunspor og 2-1 hjemme mod Hatayspor. Herimellem var 1-1-kampen i Randers. 

Det ser umiddelbart fint ud med nul nederlag i de seneste fem kampe, men onde tunger vil påpege, at holdet stadig har svært ved at holde buret rent, ligesom det også var tilfældet i PSV-kampene. 

Ergo burde der være håb for, at Randers-offensiven kan drille det tyrkiske forsvar i denne kamp. 

Randers FC – første europæiske gruppespil er en realitet

Det er ikke nogen nyhed, at Randers FC er sikret et europæisk gruppespil i denne sæson. Det har de været sikret, lige siden de vandt sidste sæsons pokalfinale over SønderjyskE. 

Det har hele tiden blot været et spørgsmål om, hvorvidt kronjyderne skulle spille i Europa League- eller Conference League-gruppespillet i denne sæson. Det får Thomas Thomasberg og kompagni svar på torsdag aften. 

Regnestykket er egentlig såre simpelt for ”Hestene”: Vind kampen, og den står på Europa League. Tab kampen, og Europa-eventyret hedder Conference League. Et remis vil betyde forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence. 

Ligesom Galatasaray så er Randers FC også inde i en god stime. Holdet har spillet syv kampe i sæsonen, og pokalvinderne har endnu til gode at tabe en kamp. Senest blev det til 1-1 hjemme mod AaB i weekenden. 

I det første opgør mod Galatasaray var Randers FC rigtig godt med og havde faktisk flere store tilbud, som blev misbrugt på det skammeligste. Dette understreger også bare, at tyrkernes defensiv er til at tale med. 

Galatasaray – Randers FC: trupnyt

Her får du seneste trupnyt til Galatasaray – Randers FC.

Galatasaray
Træner Fatih Terim må se bort fra Omar Elabdellaoui (højreback – været ude længe) og Arda Turan (central midtbane – fast/reserve). Herudover er nytilkomne Victor Nelsson ikke spilleberettiget, da han har spillet europæiske kvalifikationskampe for F.C. København. 

Slutteligt er det tvivlsomt, hvorvidt midterforsvarer Marção (fast) er med. Han fik rødt kort i en ligakamp for at slå ud efter en holdkammerat. Det har givet ham en lang karantæne i SüperLig, men det vides endnu ikke, om klubben også giver ham en intern straf og holder ham ude af europæisk fodbold. 

Bud på Galatasarays startopstilling mod Randers FC (4-5-1):
Muslera; Boey, Luyindama, Öztürk, Van Aanholt; Aktürkoğlu, Kutlu, Antalyali, Kara, Feghouli; Diagne

Randers FC
Thomas Thomasberg må se bort fra Joel Kabongo (midterforsvar – reserve) samt nytilkomne Vincent Onovo (defensiv midtbane), som ikke er spilleberettiget, da han har spillet europæiske kvalifikationskampe for ungarske Újpest FC. 

Bud på Randers FC’s startopstilling mod Galatasaray (4-4-1-1):
Carlgren; Kopplin, Marxen, Piesinger, Kallesøe; Mistrati, Tibbling, L. Johnsen, Lauenborg, Kehinde; Kamara

BetXpert gør opmærksom på, at de fremhævede spiltanker i denne artikel ikke er leveret af en af vores ansatte spileksperter, men af en journalist, som ikke har spilforslag som sit kerneområde.