Her får du odds, optakt og trupnyt til Brøndby – RB Salzburg. Holdene skal spille den afgørende kamp om en plads i Champions League-gruppespillet. 

Brøndby var kun få minutter fra at komme hjem med 1-1 i det første opgør. Desværre kunne de blå-gule ikke holde stand, hvorfor de måtte indkassere et 1-2-nederlag. Det ene mål kan vise sig at gøre en kæmpe forskel i danskernes muligheder for at avancere til Champions League-gruppespillet. 

Historisk set har Brøndby dog klaret opgaver, der var langt sværere end denne, så spørgsmålet er nu, om de kan gøre det igen?

Brøndby havde hele syv spillere ude til det første opgør. Den situation skulle meget gerne være væsentlig forbedre til denne kamp. Læs mere om trupnyt til Brøndby – RB Salzburg nederst i artiklen. 

For nye spillere: Få odds 20 på Brøndby-sejr mod RB Salzburg 

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto - det tager under 5 minutter
  • Spil højst 50 kroner på, at Brøndby slår RB Salzburg i den afgørende kamp om at komme med i Champions League
  • Få odds 20,00 på spillet
  • Normalodds for spillet er 5,20
  • Du skal oprette dig og spille inden kampstart, som er onsdag klokken 21.00
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • Der er ingen omsætningskrav på eventuel gevinst
  • Hvis Brøndby ikke vinder kampen, tilbagebetales dit indskud på 50 kroner som et cash bet*
  • OBS: Tilbuddet er begrænset til maks 1.000 spillere.

Hent dit oddsboost her

Odds på Brøndby – RB Salzburg: Danskerne stadig store underdogs

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds på Brøndby – RB Salzburg. Opgøret spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Brøndby - RB Salzburg (1X2) Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 6,75
Uafgjort 4,70
RB Salzburg 1,52
Asian handicap-odds på Brøndby - RB Salzburg Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF (+1,5 Asian) 1,60
RB Salzburg (-1,5 Asian) 2,35
Brøndby IF (Asian 0) (svarer til DNB) 5,20
RB Salzburg (Asian 0) (svarer til DNB) 1,22
Brøndby IF (-1 Asian) 2,04
RB Salzburg (-1 Asian) 1,85
Over/under-odds på Brøndby - RB Salzburg Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,55
Over 3,0 mål 1,89
Under 3,0 mål 2,00
Over 3,5 mål 2,43
Under 3,5 mål 1,64
Begge hold scorer-odds på Brøndby - RB Salzburg Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,25
Odds på avancement til Brøndby - RB Salzburg Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 10,00
RB Salzburg 1,07
Målscorerodds til Brøndby - RB Salzburg Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 3,60
Simon Hedlund scorer 4,50
Andrija Pavlović scorer 4,10
Mathias Greve scorer 7,00
Josip Radošević scorer 13,00
Andreas Maxsø scorer 9,00
Andreas Maxsø scorer på hovedstød 26,00
Karim Adeyemi scorer 2,10
Mergim Berisha scorer 2,30
Brenden Aaranson scorer 4,20
Rasmus Nissen Kristensen scorer 8,00

OBS: Odds på Brøndby - RB Salzburg er fra mandag den 23. august klokken 14.58.

Selvom Brøndby formåede at holde kampen i live i næsten 90 minutter nede i Østrig, så er udeholdet stadig kæmpe favoritter til at gå videre samlet. Ja, faktisk kan du få helt op til odds 6,75 på en Brøndby-sejr hos Unibet*. Dette alt imens bedste odds på RB Salzburg ligger i 1,52 hos NordicBet*.

Er du mest til et kryds, kan du hente odds 4,70 hos Danske Spil*

Der er desuden mulighed for dansk succes onsdag aften, selvom Brøndby ikke skulle klare ærterne. På Salzburgs højre back huserer Rasmus Nissen Kristensen nemlig, og ham kan du få odds 8,00 på som målscorer hos NordicBet*.

Den tidligere FC Midtjylland- og Ajax Amsterdam-spiller fik faktisk bolden i nettet i det første opgør, men måtte se sit mål blive annulleret for offide. Danskeren spillede generelt en fin kamp, særligt efter pausen, hvis man ser bort fra, at han var impliceret i Brøndbys mål. 

Brøndby IF – har brug for sæsonens første sejr

Højst usædvanligt har Brøndby, de danske mestre, endnu ikke vundet i denne sæson. De har haft seks skud i bøssen i Superligaen samt udebaneopgøret mod RB Salzburg til at få en sejr. Det er som nævnt ikke lykkedes, selvom man har været foran i fire ud af de syv kampe. Senest var holdet foran med 2-0 ude mod OB, men måtte alligevel nøjes med 2-2.

Selv på udebane mod RB Salzburg kom Brøndby foran, da Mikael Uhre i kampens indledning flot fik bolden i kassen i en situation, hvor han startede med ryggen til målet. Salzburg fik helt fortjent udlignet i begyndelsen af anden halvleg, men Niels Frederiksen mandskab var nær kommet foran igen. Anis Slimane trykkede af fra lang afstand, og kun overliggeren forhindrede den 20-årige spiller i at lave sit livs mål – æstetisk såvel som betydningsmæssigt. 

Det nærgående forsøg ændrede dog ikke ved, at det var RB Salzburg, som sad på flæsket. I det 90. minut gik det så galt for Brøndby, der ikke fik sat sig igennem i en situation lige udenfor feltet. Det betød, at indskiftede Brenden Aaronson kunne tage imod en stikning ind i feltet, hvorefter han resolut gjorde det til 2-1. 

Det var et meget ærgerligt mål at indkassere for Brøndby. Det betyder nemlig, at holdet nu er pisket til at vinde for at komme i Champions League. De skal endda vinde med minimum to overskydende mål, hvis de skal være helt sikre. En sejr på præcis ét mål vil betyde forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence. 

Som nævnt i artiklens indledning har Brøndby dog før overvundet værre optakter til en knald-eller-fald-kamp. I 1996 tabte Ebbe Skovdahls tropper med 1-3 hjemme mod Karlsruher i UEFA Cuppen. 14 dage senere tog vestegnsholdet dog til Tyskland og bankede de blåklædte med 5-0. Herefter spillede Brøndby kvartfinale mod Tenerife, som desværre avancerede til semifinalerne med et mål i allersidste minut. 

Nu skruer vi tiden frem til nutiden, hvor det gælder denne kamp om en plads i Champions League-gruppespillet. Bookmakerne har fortsat østrigerne som kæmpe favoritter til at gå videre, men det er langtfra en umulig opgave, som Niels Frederiksen og hans hold står overfor. Meget svær, men bestemt ikke umulig. 

Det vil i første omgang kræve noget mere kynisme i og omkring begge felter. Som nævnt så vi i det første opgør, at Brøndby ikke var kontante nok i forbindelse med 2-1-målet. I weekenden havde holdet OB helt nede i sækken og havde en kæmpe chance til 3-0, men kynismen udeblev. Det er der ikke råd til onsdag aften.

RB Salzburg – cruiser videre i Bundesligaen

Der er omvendt ikke megen slinger i valsen hos modstanderne fra RB Salzburg. De fik en noget nær optimal optakt til mødet med Brøndby. Det gjorde de, da de i weekenden slog Austria Klagenfurt med 3-1 på hjemmebane. Der var endda plads til, at man sparede nogle spillere. 

RB Salzburg har nu vundet fem ud af fem kamp i ligaen, og dermed kan man roligt sige, at de er Brøndbys diametrale modsætning for tiden. Foruden de fem ligasejre har østrigerne også vundet mod Brøndby samt en national cup-kamp. Der er med andre ord fuldt hus hos RB Salzburg. 

Holdet må dog formentlig stadig undvære en række spillere, som nok havde været i betragtning til en startplads, såfremt de havde været kampklare. Se mere herom i trupnytafsnittet her nedenunder. 

Brøndby – RB Salzburg: trupnyt

Foruden odds på Brøndby – RB Salzburg får du i denne optakt også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Brøndby IF
Det begynder at lysne lidt i Brøndby-truppen. Til kampen i sidste uge sad følgende spillere ude:

Josip Radošević, Sigurd Rosted, Tobias Børkeeiet, Christian Cappis, Mathias Greve, Rezan Corlu og reservekeeper Thomas Mikkelsen. 

Alle disse spillere har nu fået grønt lys til at spille denne returkamp mod Salzburg. Dog lige med undtagelse af Thomas Mikkelsen.  

Allerede til weekendens kamp mod OB var Radošević tilbage, og han spillede endda lidt over 70 minutter. Meget vigtigt for Brøndby, at kroaten nåede at få nogle minutter i benene, inden han skal være med i kampen om at få holdet i Champions League. 

Også reservespilleren Rezan Corlu var tilbage i Brøndby-truppen i weekenden. Han måtte dog se hele kampen fra bænken og forventes heller ikke at få nogen stor rolle i det her opgør. Mærkeligere ting er dog sket, end det ville være, hvis Corlu kommer ind som joker i denne kamp.

Spørgsmålet er nu, hvor mange af de øvrige tilbagevendte spillere Niels Frederiksen vil bruge i denne kamp. Ikke mindst Cappis og Greve havde nok startet inde, såfremt de var i 100 procent kampform. Sikkert er det i hvert fald, at holdet vil få en større bredde på bænken, end det var tilfældet i det første opgør i Salzburg. 

Bud på Brøndbys startopstilling mod RB Salzburg (3-5-2):
Hermansen; Skipper, Maxsø, Tshiembe; Frendrup, Slimane, Radošević, Greve, Bruus; Uhre, Hedlund

RB Salzburg
Østrigerne har i skrivende stund ikke offentliggjort deres trup til opgøret, men ifølge Transfermarkt må østrigerne må undvære:

Sekou Koita (angriber – nummer to på topscorerlisten efter grundspillet i fjor)
Albert Vallci (højreback – reserve)
Luka Sucic (central/offensiv midtbane – startede inde i første opgør)
Zlatko Junuzović (central midtbane – fast)
Chukwubuike Adamu (angriber – reserve)

Bud på RB Salzburgs startopstilling mod Brøndby (4-3-1-2):
Kühn; Ulmer, Wöber, Solet, Kristensen; Capaldo, Camara, Seiwald; Aaronson; Sesko/M. Berisha, Adeyemi