I denne weekend har vi bl.a den franske ligacupfinale og Manchester United-Everton, mens Lionel Messi skal sparke Barcelona til sejr mod Athletic Bilbao.

Vi er nået til finalen i den franske ligacupfinale, hvor Laurent Blanc og hans PSG-mandskab står overfor Lyon med manager Remi Garde ved roret.

Lyon tog en overraskende 1-0 sejr over PSG i sidste weekends ligakamp, og nu skal de to franske mandskaber igen i aktion i Coupe de la Ligue-finalen på Stade de France.

Storholdet PSG er godt på vej mod mesterskabet, og de tager da også en massiv favoritrolle i finalen; også selvom de må undvære den skadede stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic.

Lørdag 19. april kl. 21:00

Lyon Uafgjort PSG
7,00 4,33 1,50
Betsafe
Bet365
Danske Spil

Kan Everton besejre Manchester United?

David Moyes skal have samlet kortene på ny efter Champions League-nederlaget til Bayern München. Det har været en skuffende sæson for den tidligere Everton-manager, der må tage til Goodison Park uden Robin van Persie og Wayne Rooney.

Everton kæmper for at snuppe 4. pladsen fra Arsenal, og dermed tage pladsen i næste sæsons Champions League-kvalifiaktion.

Everton havde vundet 6 kampe i træk, indtil de i midtugen blev besejret med 3-2 af Crystal Palace.

Søndag 20. april kl. 17:10

Everton Uafgjort Manchester United
2,45 3,50 3,00
Bet365 Betsafe Bet365

Kommer Barcelona tilbage i mesterskabskampen?

Spillet fungerer ikke for tiden hos Barcelona, der i midtugen tabte Copa del Rey-finalen til ærkerivalerne Real Madrid.

Nu skal Gerardo Martino skifte fokus mod de sidste afgørende La Liga-kampe, hvor Barcelona skal indhente førerholdet Atletico Madrid. Første forhindring er Athletic Bilbao, der har haft en ganske glimrende sæson og placeret sig på den vigtige 4.plads.

Barcelona må undvære vigtige profiler som Victor Valdes, Jordi Alba, Sergio Busquets og angriberen Neymar.

Atletic Bilbao besejrede Barcelona med 1-0 tidligere på sæsonen. Kan de udnytte krisen hos katalanerne til at hente point på Nou Camp?

Søndag 20. april kl. 21:00

Barcelona Uafgjort Athletic Bilbao
1,29 6,50 10,50
Ladbrokes
Bet365
Scandic Bookmakers

Scorer Lionel Messi?

Der er stor debat om Lionel Messi, der har været en skygge af sig selv i de seneste kampe. Han har virket underlig uinteresseret og er ikke kommet på måltavlen i nederlagene til Atletico Madrid, Granada og Real Madrid. Rammer Lionel Messi igen netmaskerne eller forsætter måltørken hos den lille argentiner?

Scorer Lionel Messi i kampen?

Bedste odds Bookmaker
Ja: 1,41 Betsafe
Nej: 2,80
Unibet