Søndag eftermiddag er der rival- og topopgør i Superligaen. FCK tager imod Brøndby i Parken, og det er en kamp af stor betydning for begge hold. BetXpert bringer her udvalgte odds på FCK - Brøndby. 

Med tre spillerunder tilbage af Superligaen 20/21 er der stadig masser af spænding tilbage om mesterskabet. FC Midtjylland topper tabellen med 56 point, og lige bag dem ligger Brøndby med 55 point.


FCK ligger treer med 49 point, og med blot tre spillerunder tilbage og syv point op kan vi vist godt afskrive dem i titelræset. De havde ellers en fin mulighed for at komme tættere på med Brøndbys sejr over FCM i sidste weekend, men i mandagens kamp mod FC Nordsjælland i Farum formåede Jess Thorups mandskab kun at få et point med hjem til hovedstaden.  

For nye spillere: Få odds 10 på enten FCK- eller Brøndby-sejr hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto 
  • Spil maks 50 kroner på en FCK eller Brøndby som vinder af kampen
  • Få odds 10,00 på begge hold
  • Normalodds på FCK er 2,40, mens det er 3,20 på Brøndby
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • Der er ingen omsætningskrav på eventuel gevinst

Hent tilbud hos Mr Green

FCK - Brøndby: Odds på rivalopgøret

Herunder finder du du bedste odds på FCK - Brøndby, der tørner sammen i Parken søndag klokken 16.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. Mads-Kristoffer Kristoffersen dømmer kampen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FCK 2,30
Uafgjort 3,65
Brøndby 3,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,65
Under 2,5 mål 2,33
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,57
Nej 2,55
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,63
Kamil Wilczek scorer 2,70
Mikael Uhre scorer 2,85
Andrija Pavlovic scorer 3,00
Simon Hedlund scorer 3,40
Viktor Fischer scorer 3,50
Jesper Lindstrøm scorer 3,75
Pep Biel scorer 3,90
Jens Stage scorer 4,75
Lasse Vigen scorer 5,50
Andreas Bruus scorer 6,50
Kevin Mensah scorer 10,00
Peter Ankersen scorer 11,00
Morten Frendrup scorer 11,00

Odds er senest opdateret fredag den 14. maj klokken 11.41.

Spil på FCK - Brøndby hos Bet365

Som ovenstående oddstabel viser, spår bookmakerne et tæt rivalopgør i Parken denne søndag.

BetXperts nye ekspert Christian Thye har et spilforslag til FCK - Brøndby, der går på, at der falder over 2,75 mål i kampen. Du kan læse hele ekspertens spilforslag her.

Over 2,75 mål i FCK - BIF: Odds 1,83 hos Bet365*

Christian Thye tror på 'Goalshow' i søndagens derby mellem FCK og Brøndby. Eksperten begrunder det blandt andet med, at FCK's defensive organisation står usikkert. Han vurderer det spilbart ned til odds 1,75. 

Da de to hold mødtes for lidt over en måned siden på Brøndby Stadion, vandt FCK med 3-1. Det var samtidig første FCK-sejr over Brøndby siden den 1. december 2019. Kampen i april blev afgjort i overtiden, hvor FCK scorede to gange, og her var der igen fokus på VAR, da Mohamed Daramy befandt sig i feltet, inden Kamil Wilczek sparkede sit straffespark. Wilczek brændte, og Daramy fulgte op og scorede. Dommer Michael Tykgaard godkendte dog målet, og kort efter øgede Wilczek til slutresultatet 3-1. 

I sidste weekend genåbnede Brøndby mesterskabskampen, da de sejrede med 3-1 hjemme mod FC Midtjylland. Havde de tabt her, ville mesterskabet være så godt som afgjort, men med sejren er der i den grad stadig spænding om mesterskabet, da der kun er et point mellem de to titelduellanter.

FC Midtjylland har dog på papiret et nemmere slutprogram end Brøndby. Midtjylland tager i weekenden imod et Randers-hold, der i torsdags vandt pokalfinalen med hele 4-0 mod SønderjyskE, og det ligner umiddelbart tre point til de regerende mestre her. Herefter møder de FCK i Parken og slutter af med en hjemmekamp mod AGF. 

Brøndby mangler at møde FCK og AGF ude, og i sidste spillerunde møder de FC Nordsjælland på hjemmebane. 

Der er meget på spil for begge hold i søndagens derby. Brøndby kan med en sejr sikre andenpladsen og også holde liv i drømmen om første mesterskab siden 2005, og FCK kan med tre point stadig nå andenpladsen i ligaen. Vinder de søndagens kamp, er der tre point op til rivalerne fra Vestegnen med to kampe tilbage. Hvis FCK vinder, og FC Midtjylland samtidig besejrer Randers, er mesterskabet snublende tæt på for FCM. Uafgjort kan Brøndby godt bruge, da de dermed vil sikre sig andenpladsen. Dog vil drømmen om mesterskabet med et uafgjort resultat være længere væk. FCK kan ikke bruge andet end en sejr.  

Bud på startopstillinger

FCK: Grytebust - Ankersen, "Zanka", Nelsson, Boilesen - Lerager, Zeca, Stage - Wind, Wilczek, Falk

Brøndby: Schwäbe - Hermannsson, Maxsø, Jung - Bruus, Frendrup, Vigen, Lindstrøm, Mensah - Uhre, Hedlund

Ovenstående bud på startopstillinger til søndagens derby er fra Tipsbladet.

Viktor Fischer var ikke med mod FC Nordsjælland i mandagskampen, og han er muligvis også ude mod Brøndby. Derudover er Andreas Bjelland og Bryan Oviedo på skadeslisten hos FCK.

Brøndby er uden Josip Radosevic, der er i karantæne. Herudover er Peter Bjur og Blas Riveros ude hos Brøndby.