Finalen ved DM i Padel bliver afviklet søndag i Aarhus, og ifølge padel-ekspert og oddssætter er Esben Hess-Olesen/Nils Skajaa storfavoritter til at geivnde DM-trofæet. Se odds her.

De bor i København, men de kommer begge oprindeligt fra Århus, og i weekenden tager de tilbage for at vinde Danmarksmesterskabet i padel. Igen! 

Esben Hess-Olesen og Nils Skajaa er dansk padels powerpar. De har sammen vundet DM tre gange, og spørger man oddssætter Jan Trier, så gør de det igen i weekenden. 

Forsvarende mestre kan slå til igen!

”Esben Hess-Olesen og Nils Skajaa ligger nummer et og to på den danske rangliste, og de er helt naturligt også vores storfavoritter til at tage DM-titlen i Århus. De har begge en fortid som tennisspillere, hvor de kæmpede for at tilhøre eliten, blandt andet i en årrække på college i USA. Siden de har taget springet over til padel er de begge helt ubetinget en del af eliten der. De har allerede vundet DM flere gange, og vi tror, at de gør det igen,” siger Jan Trier, der er oddssætter og padel-ekspert. 

Det er forholdsvist nyt, sætter odds på padel-sporten, og man er indtil videre den eneste udbyder i branchen med fokus på det meget populære spil.

”Padel er vokset med eksplosionsagtig fart de sidste par år og efterhånden er det en folkelig sport på linje med badminton og tennis. Det er dog ikke kun Hr og Fru Danmark, der fylder padel-banerne for sjovs og motionens skyld efter arbejde. Der er også en voksende, seriøs elite, som virkelig tager sporten alvorligt, og derfor sætter vi odds på en officiel begivenhed som DM,” siger Jan Trier. 

Hos kvinderne oddssættere fået en lidt sværere opgave. De danske mestre de seneste to år - den tidligere bordtennisspiller Mie Skov og makkeren Gitte Haxen – er nemlig gået hvert til sit, og hvem skal man så kalde favorit? 

“Det er jo en pudsig situation, at de sædvanlige vindere er splittet op, og som oddssætter er det en svær opgave, når man ikke på samme måde ‘bare’ kan læne sig op ad de seneste års resultater. Vi vurderer dog, at Gitte Haxen, med sin nye makker Carla Rodriguez Sanchez, er kneben favorit foran Mie Skov og Maria Rasmussen. Men igen, det kan godt gå hen og blive tæt,” siger Jan Trier. 

Danmarksmesterskaberne 2023 afvikles i weekenden den 28.-30. april i Aarhus hos Pakhus77. Første runde ved DM spilles fredag aften. Lørdag spilles anden runde og kvartfinalerne, mens der er semifinaler og finaler på søndag.