I aften er der en finaleplads på spil i CS:GO-turneringen Flashpoint. Finalen i upper bracket står mellem MAD Lions og MIBR, og vinderen booker dermed sin billet til Grand Final i turneringen. BetXpert giver dig her udvalgte odds på kampen.

Det spanskejede MAD Lions møder klokken 22.00 i aften brasilianske MIBR (Made in Brazil). Selv om MAD Lions er et spanskejet hold, er det faktisk et rent dansk lineup, de stiller med. Asger "AcilioN" Larsen er holdkaptajn, og han er flankeret af Frederik "acoR" Gyldstrand, Rasmus "sjuush" Beck, Lucas "Bubzkji" Andersen og Fredrik "roej" Jørgensen. Kaptajn "AcilioN" kom til MAD Lions i marts måned fra Copenhagen Flames. De resterende spillere på holdet, har spillet for MAD Lions siden december 2019. 

Danskerne har spillet forrygende i turneringen, og MAD Lions har vundet otte kampe i streg uden at afgive et eneste map. De tabte første kamp mod HAVU med 2-1, men sidenhen er alle kampe blevet vundet med 2-0. Senest blev Cloud9 besejret, hvilket sendte det amerikanske hold ned i lower bracket, hvor de i aften møder finske HAVU. MIBR har sideløbende med Flashpoint også deltaget i ESL Pro League, hvor FalleN og co. tabte i playoff til FURIA. 

Odds på MAD Lions - MIBR

Herunder kan du se udvalgte odds på aftenens upper bracket finale i Flashpoint. Vinderen af kampen har som nævnt ovenover sikret sig en plads i Grand Final, så der er masser på spil, når det går løs klokken 22.00 i aften. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
MAD Lions 1,57
MIBR 2,40
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,90
Over 2,5 1,90
Ciffertips Højeste odds Bookmaker
MAD Lions vinder 2-0 2,75
MAD Lions vinder 2-1 3,60
MIBR vinder 2-1 4,50
MIBR vinder 2-0 4,75

Odds er senest tjekket tirsdag den 14. april klokken 11.30.

Nedenfor kan du følge kampen, der går i gang klokken 22.00 i aften live på Twitch.
 

Se livevideo fra flashpoint på www.twitch.tv