Lørdag aften er der finale i Counter-Strike-turneringen Flashpoint, hvor HAVU og MAD Lions er de to kombattanter. Finales spilles klokken 22.00 lørdag og kan ses på Twitch. 

Ifølge bookmakerne er det MAD Lions, der udelukkende har danske spillere på holdkortet, der er favoritter til at vinde kampen. Danskerne tabte kampen om den direkte billet til Grand Final i tirsdags mod MIBR med 2-1, mens HAVU samme dag spillede sig videre i lower bracket efter sejr mod Cloud9. 

Betfair* Spillebørs: Få 250 kr. risikofrit spil på kampen

  • Opret konto med promokoden FEODK2
  • Spil mindst 250 kr. på MAD Lions - HAVU på Spillebørsen som dit første spil
  • Du vælger selv, hvad du vil spille på i kampen
  • Få 250 kroner tilbage uden omsætningskrav, hvis dit spil tabes

Spil risikofrit på MAD Lions - HAVU nu

Herunder kan du se udvalgte odds på kampen, som BetXperts CS-GO ekspert også har et spilforslag til.

Odds på HAVU - MAD Lions

Lørdag aften skal MIBRs modstander i Flashpoints Grand Final findes. Det bliver enten finske HAVU eller MAD Lions, der venter for brasilianerne. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
MAD Lions 1,70
HAVU 2,25
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,85
Over 2,5 1,95

Odds er senest tjekket fredag den 17. april klokken 8.30.

BetXperts CS:GO-ekspert, eZo, mener, at værdien i denne kamp ligger på det finske mandskab, der giver odds 2,25 hos Bet365*. Samtidig tror eZo på, at CS:GO-entusiaster kan forvente en spændende kamp. 

- Det bliver en spændende kamp. HAVU har overrasket i Flashpoint indtil videre, og har faktisk spillet en god omgang CS. Det er tydeligt, at de er velforberedte, og jeg tror ikke, det bliver anderledes, når de møder MAD Lions. MAD Lions har til gengæld lige skiftet IGL, men har faktisk klaret sig overraskende godt i forhold til udskiftningen. De tabte deres seneste kamp til MIBR, men inden da havde de ikke tabt i cirka en måned, siger eZo.

Den nye in-game leader, eZo referede til, er danske AcilioN. Han kom til i marts måned fra Copenhagen Flames. 

På trods af den megen medvind, MAD Lions har oplevet på det seneste, tror eZo ikke nødvendigvis, at de vinder denne kamp.

- Nu har jeg med rette rost MAD Lions, men når dette så er sagt, mener jeg værdien ligger på HAVU, som er brandvarme. Jeg ser MAD Lions som en smal favorit til kampen, da de er det bedre hold med de bedre individualister, men jeg synes, at HAVU bliver undervurderet en smule, da de faktisk har spillet rigtig flot igennem hele turneringen og har vist, at de sagtens kan slå hold på dette niveau. HAVU til odds 2,25 på Bet365*.

HAVU vinder over MAD Lions: Odds 2,25 hos Bet365*

Værdien i denne kamp ligger ifølge BetXperts eZo på HAVU, der er brandvarme. Han anser MAD Lions som værende smal favorit, men eZo synes, at HAVU bliver undervurderet en smule af bookmakerne.

Læs også Tfjendbos brugertip på kampen. Han finder ligeledes værdi på HAVU.

Du kan se kampen herunder lørdag aften klokken 22.00 på Twitch. 
 

Se livevideo fra flashpoint på www.twitch.tv