I denne uge finder vi de to hold, der skal spille Champions League-finale den 29. maj på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul. BetXpert bringer i denne artikel odds på Chelsea - Real Madrid, der spiller returkamp på Stamford Bridge onsdag aften.

Første opgør på Estadio Alfredo Di Stéfano i Madrid endte 1-1 i sidste uge, og dermed har Chelsea altså et fremragende udgangspunkt inden onsdagens returkamp mod Real Madrid i Champions League-semifinalen.


Amerikanske Christian Pulisic bragte Chelsea foran i første opgør, hvor Chelsea i øvrigt var bedst og havde flest chancer. 14 minutter var der spillet, da Pulisic flot rundede Thibaut Courtois og sparkede bolden i nettet med lidt hjælp fra Raphaël Varanes ryg. Et kvarter senere lavede Karim Benzema et kongemål, da han tæmmede bolden med hovedet inde i feltet og helflugtede den med høj hastighed op i nettaget uden chancer for Edouard Mendy i Chelsea-målet. 

Odds på Chelsea - Real Madrid

Nedenfor finder du de bedste odds på Chelsea - Real Madrid, der tørner sammen onsdag aften i returopgøret i Champions League-semifinalen. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se braget direkte på 3+ og Viaplay. Det er italienske Daniele Orsato, der skal dømme kampen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Chelsea 2,28
Uafgjort 3,45
Real Madrid 3,60
Hvem går videre til finalen? Højeste odds Bookmaker
Chelsea 1,65
Real Madrid 2,45
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,33
Under 2,5 mål 1,73
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,02
Nej 1,92
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Olivier Giroud scorer 3,00
Karim Benzema scorer 3,15
Timo Werner scorer 3,30
Christian Pulisic scorer 4,00
Hakim Ziyech scorer 4,80
Mason Mount scorer 5,10
Eden Hazard scorer 5,40
Vinícius Júnior scorer 5,40
Marco Asensio scorer 6,25
Casemiro scorer 10,50
Luka Modric scorer 11,50
Toni Kroos scorer 13,00
Thiago Silva scorer 13,00

Odds på Chelsea - Real Madrid er senest opdateret mandag den 3. maj klokken 11.54.

Spil på Chelsea - Real Madrid hos Mr Green

Bookmakerne tror mest på The Blues, som oddstabellen viser. Chelsea var da også bedst i første opgør og har et fint udgangspunkt, der betyder, at Real Madrid er tvunget til at score, hvis de skal i finalen, så giver det god mening, at bookmakerne har Chelsea som favoritter til at gå videre til finalen. Du kan få odds 1,65 hos NordicBet* på, at Chelsea kvalificerer sig til finalen. 

Begge klubber var i aktion i lørdags i deres respektive ligaer, og her vandt begge hold med cifrene 2-0. 

Chelsea slog Fulham hjemme på Stamford Bridge, og her blev Kai Havertz, der spillede på toppen i kampen, dobbelt målscorer. Andreas Christensen var også med i alle 90 minutter, hvilket han også var i første kamp mod Real Madrid i sidste uge. Det forventes også, at "AC" starter i returkampen onsdag. 

Real Madrid vandt med 2-0 i deres hjemmekamp mod Osasuna. De to defensivt orienterede brasilianere Éder Militão og Casemiro afgjorde sagerne for Real. Der er stadig masser af spænding i toppen af La Liga, hvor Atlético Madrid, Real Madrid, Barcelona og Sevilla alle kæmper om titlen. Atlético fører med to point ned til både Real og Barça med fire runder tilbage. Sevilla er seks point efter Atlético, men har en kamp i hånden, der spilles mandag aften hjemme mod Athletic Bilbao.

I næste spillerunde møder Atlético og Barcelona hinanden på Camp Nou, mens Real og Sevilla mødes i Madrid.  

Det er altså en meget afgørende uge, der venter for Real Madrid, og den starter med onsdagens Champions League-semifinale mod Chelsea på Stamford Bridge. 

Bud på startopstillinger

Chelsea: Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell - Pulisic, Werner, Mount

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Militão, Varane, Nacho - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Ovenstående bud på startopstillinger til returkampen er fra WhoScored.

Chelsea er uden Mateo Kovacic, der er skadet. Kroaten har ikke spillet for Chelsea siden den 10. april. Kai Havertz havde succes i weekenden, da han som nævnt blev dobbelt målscorer. Derfor kan det være, han får chancen fra start på bekostning af landsmanden Timo Werner. 

Real Madrid har ikke Lucas Vázquez og Dani Carvajal til rådighed til kampen, da de begge er ude med skader. Derudover er Sergio Ramos, Ferland Mendy og Marcelo tvivlsomme.