Søndag klokken 17.30 mødes de to rivaler Arsenal og Tottenham på Emirates Stadium i Premier Leagues sjette spillerunde. BetXpert har fundet markedets bedste odds på Arsenal - Tottenham.

Søndag venter der to store derbys i europæisk fodbold. Klokken 17.30 er der kampstart på Arsenal - Tottenham, og en halv time senere fløjtes der op i Rom, hvor Lazio og Roma mødes på deres fælles hjemmebane Stadio Olimpico. 


Tottenham fik en glimrende start på sæsonen, men de kommer til kampen med to nederlag i træk i Premier League, mens Arsenal går ind til kampen med to sejre i træk i den bedste engelske række. 

Odds på Arsenal - Tottenham

Herunder finder du de bedste odds på North London derby mellem Arsenal og Tottenham. Der er kampstart søndag klokken 17.30, og du kan se kampen direkte på Xee og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Arsenal 2,35
Uafgjort 3,45
Tottenham 3,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,09
Under 2,5 mål 1,86
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 2,00
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 2,73
Harry Kane scorer 2,88
Son Heung-min scorer 3,65
Emile Smith Rowe scorer 5,00
Bukayo Saka scorer 5,00
Martin Ødegaard scorer 5,00
Dele Alli scorer 7,00
Giovani Lo Celso scorer 8,00
Granit Xhaka scorer 11,00
Pierre-Emile Højbjerg scorer 15,00

Odds på Arsenal - Tottenham er senest opdateret fredag den 24. september klokken 10.24.

Spil på Arsenal - Tottenham hos Onsidebetting

Bookmakerne tror mest på hjemmesejren i søndagens rivalopgør på Emirates Stadium, som det kan ses i ovenstående oddstabel. I skrivende stund kan du få odds 2,35 på Arsenal-sejr hos Onside Betting*, mens sejr til Tottenham giver odds 3,40 hos Bet365*. Uafgjort giver odds 3,45 hos Onside Betting*. Du kan se spilforslag fra BetXperts eksperter her

I sidste weekend vandt Arsenal med 1-0 ude mod Burnley på et flot frisparksmål af Martin Ødegaard, der blev sat ind efter en halv times spil. 

For Tottenhams vedkommende gik det væsentligt dårligere i sidste weekend. Her tabte de anden Premier League-kamp i træk, da de på hjemmebane blev udspillet af Thomas Tuchels Chelsea og tabte med 0-3. Alle tre Chelsea-scoringer faldt i anden halvleg.

Begge klubber var i aktion i midtugen i den engelske Carabao Cup, og her blev det til sejre for begge mandskaber, omend det for Tottenham var på et hængende hår. Tottenham var en tur på Molineux for at møde Wolves, og her kom de ellers foran 2-0, men i fodbold har den føring jo ry for at være farlig, og det var også tilfældet onsdag aften, for Wolves kom tilbage i kampen. 2-2 var stillingen efter ordinær spilletid, og opgøret måtte derfor afgøres i straffesparkskonkurrence.

Tottenham var bedst fra 11-meterpletten, og det var faktisk kun Højbjerg, der brændte for Spurs, men det var ikke af betydning, da hele tre Wolves-spillere missede deres forsøg. 

Arsenal vandt deres Carabao Cup-kamp mod Wimbledon uden problemer. 3-0 endte det på Emirates, og her var Eddie Nketiahs hælmål til 3-0 det flotteste i opgøret.

Seneste gang Arsenal og Tottenham mødtes i Premier League, vandt Arsenal med 2-1. Det opgør blev spillet på Emirates Stadium i marts.

Bud på startopstillinger

Arsenal: Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Partey, Xhaka - Saka, Ødegaard, Smith Rowe - Aubameyang

Tottenham: Lloris - E. Royal, Romero, Dier, Reguilón - Højbjerg, Skipp, Alli - Son, Kane, Lo Celso

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Arsenal har Granit Xhaka tilbage fra karantæne, mens Kieran Tierney er tvivlsom. Hos Tottenham er Lucas Moura, Steven Bergwijn og Ryan Sessegnon tvivlsomme. 


Se odds på Bundesliga her.
Se odds på Ligue 1 her.
Se odds på La Liga her.
Se odds på Premier League her.
Se odds på Serie A her.