Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I Danmarks to første VM-kampe er der blevet dømt to straffespark imod Danmark. Begge ved hjælp af VAR. Ifølge Danske Spil*, så er sandsynligheden meget lille for at det sker igen i kampen mod Frankrig.


- Vi har odds 8,00 på at Frankrig får et straffespark mod Danmark via VAR. Omvendt er der odds 1,05 på at det ikke sker. Chancevurderingen ligger derfor på omkring 11,50% mod 88,50%. Det betyder, at sandsynligheden er temmelig lille for at det sker igen, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:


- VAR er det helt store samtaleemne ved denne VM-slutrunde. Siden VM i 1966, så har vi ikke haft så mange straffespark, som vi har haft på nuværende tidspunkt i turneringen. Vi ser også den højeste procentdel af mål scoret på dødbolde, og færreste antal offsides pr. kamp. Her spille VAR en væsentlig rolle.


- Indtil nu har vi haft 11 straffespark, og fire af dem er dømt ved hjælp af VAR. Vi har så set to af de fire VAR-kendelser i Danmarks kampe, og det er selvfølgelig uheldigt set med danske øjne. Størstedelen af de dømte straffespark bliver altså dømt uden hjælp fra VAR. Vi vurderer derfor at det ikke er så sandsynligt, at der
for tredje gang i træk skulle blive dømt et straffespark imod Danmark via VAR, siger Mathias Reimer Larsen.


Vil du spille på om der dømmes et straffespark via VAR i kampen mellem Danmark og Frankrig? Spil på det
her.