Sportingbet er klar med en masse spændende væddemål på SAS-ligaen i den kommende måned. I alt spilles der fire runder i landets bedste række i oktober, og Sportingbet er klar med odds på månedens bedste hold, antal point og en masse andre interessante tilbud.

Hvis Brøndby, som for tiden nok er SAS-ligaens bedste hold, slutter bedst i oktober, betaler Sportingbet odds 3,00. Samme odds gives på FC København, hvis det lykkes for de forsvarende mestre at få flest point i oktober måned.

Et alternativ til de to københavnerklubber kunne være AGF. Århusianerne ser ud til endelig at have fået noget stabilitet i spillet, og Sportingbet giver hele 30 gange pengene igen, hvis AGF bliver bedste hold i oktober.

Sportingbet er også klar med odds på, hvor mange point de forskellige klubber i SAS-ligaen får i oktober måned. Brøndby, som på papiret har det nemmeste program i oktober, giver odds 5,50, hvis de vinder månedens fire kampe. Skulle det utænkelige ske, at Brøndby taber alle fire kampe, betaler Sportingbet hele 500 gange pengene igen. Lykkedes det for FC København at vinde samtlige kampe i oktober, giver Sportingbet odds 6,00. For fire nederlag gives odds 300,00.

Sportingbet har selvfølgelig en masse andre spændende odds på SAS-ligaen i oktober måned, som alle kan ses på Sportingbet.com.