Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Andreas Knappe blev ikke draftet i weekenden, men efter syvende og sidste runde kunne danskeren alligevel annoncere en spændende nyhed: Han havde skrevet kontrakt med sidste sæsons Super Bowl-deltagere fra Atlanta Falcons.

Nu har Danske Spil* åbnet specials på Knappes jagt på at lykkes med sin amerikanske drøm.

- Først og fremmest er det bare helt vildt flot, at Andreas Knappe er blevet tilknyttet et NFL-hold. Men det er bare første, lille skridt mod drømmen om NFL-spilletid. Der er stadig lang vej i forhold til rent faktisk at komme i den 53 mand store trup, der stiller til start i september, siger Kenni Fehstedt, oddssætter hos Danske Spil*.

Omkring 30 mand skal skæres fra truppen, inden den er klar til NFL-start i september. Danske Spil* har odds 3,00 på, at Knappe bliver en del af den trup og opnår spilletid i en NFL-kamp. Oddset på, at han ikke gør, er 1,33.

- Der er umiddelbart en håndfuld spillere foran ham i køen. Når trænerne skal veje for og imod, så vil de formentlig sige, at Knappe er 25 og måske ikke har helt så meget udviklingspotentiale i forhold til nogle af de yngre spillere. Heller ikke så meget erfaring.

- Omvendt er Falcons ikke så dybe på Knappes position, og derfor skal der ikke så meget til, før Knappe kan få chancen. Enten spiller han sig til det gennem imponerende spil, eller også kan der kommer skader, der åbner vejen for ham. Så selvom det er mest sandsynligt, at han ikke kommer med i truppen, så vil vi heller ikke udelukke det, siger Kenni Fehstedt.

Tjek Danske Spils Andreas Knappe-specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/amerikansk-fodbold/usa/nfl/andreas-knappe-special-s%C3%A6son-17-18-572131.html