Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtner er tilbage på det danske fodboldlandshold. Rosenborg-angriberen er blevet indkaldt, efter at Yussuf Poulsen måtte melde afbud, og nu har Danske Spil* åbnet for flere specials på Bendtner og det potentielle landsholdscomeback.

- Det bliver spændende at se, om Bendtner kan gøre en forskel, starter Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortæller videre om oddsene på den lange angriber:

- Vi har først og fremmest odds 2,70 på, at han scorer i kampen mod Polen. Vi tror faktisk, at der er gode muligheder for, at han kommer til at spille – formentlig som indskifter. Vi tror han kommer på banen, for hvis man kigger på konkurrenterne Dolberg, Jørgensen, Cornelius og Fischer, så har de ikke spillet så meget som Bendtner har i de seneste måneder.

- Siden 3. juli har han spillet seks ligakampe i Norge og scoret fem mål. Og så glemmer vi selvfølgelig heller ikke målet og den fine præstation mod Ajax, siger Peter Emmike.

Spiludbyderen har også flere specials på Bendtner, fortæller han – også specials af den sjove slags:

- Nu er det jo længe siden, han har spillet en landskamp i Parken, så det kunne jo godt være, at han i ren begejstring smed trøjen, hvis han scorede. Det kan man få odds 25,00 på. Ellers har han jo et godt hovedspil, og man får odds 7,00 på, at han scorer med låget.

Peter Emmike forestiller sig, at han Bendtner kunne bruges som joker af Hareide, og hvis man er enig med ham i det, så får man odds 5,75 på, at Bendtner skiftes ind og scorer.

Nicklas Bendtner har i øvrigt rigtig gode minder fra kampe mod Polen. Angriberen debuterede mod netop Polen i 2006 i en kamp, hvor han scorede i den danske 2-0-sejr.

Tjek Danske Spils odds på kampen mod Polen her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation/danmark-polen-595347.html