Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det var en af de helt store europæiske aftener for dansk klubfodbold, da både FC København og AaB onsdag aften formåede at spille sig videre til de afgørende playoff-kampe i Champions League.

Men selvom begge mandskaber imponerede stort, da henholdsvis ukrainske Dnipro og kroatiske Dinamo Zagreb blev ekspederet ud af turneringen, så vil det fortsat være en gedigen overraskelse, hvis både de danske mestre og vicemestre spiller sig videre til gruppespillet i Champions League.

Det vurderer Danske Spil*, der har sat odds på et historisk Champions League-gruppespil med to danske hold.

Danske Spil* giver således odds 12,00, hvis AaB og FCK begge kommer gennem nåleøjet og kvalificerer sig til Champions League-gruppespillet.

- Det var virkelig imponerede, hvad de to danske hold viste onsdag aften. Det må vi bare erkende, at vi ikke havde regnet med. Vi havde FC København som kneben underdog mod Dnipro, og vi troede ikke, at AaB havde de helt store chancer mod Zagreb. Men både AaB og FCK viste flotte takter og gik fortjent videre, men de får det stadig svært i de afgørende playoff-kampe. AaB kommer godt nok på en ikke uoverkommelig opgave, men FCK løber til gengæld ind i en virkelig kvalitetsmodstander, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Mens AaB kan møde hold som Salzburg, Steaua Bukarest og Bate Borisov, tæller FCK’s potentielle modstandere hold som Arsenal, Napoli og Porto.

Dobbelt danskertriumf koster kassen
Inden gårsdagens to returkampe i Champions Leagues var Danske Spil* ude med odds på, at begge danske mandskaber spillede sig i gruppespillet.

Onsdag gav det astronomiske odds 135, og det betyder ikke overraskende, at Danske Spil* står til en ordentlig udbetaling, hvis det skulle lykkes både FCK og AaB at sikre sig en plads i gruppespillet.

- Hvis der bliver skrevet dansk fodboldhistorie, så både AaB og FCK kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil, så kommer vi til et udbetale godt 2,5 millioner kroner i gevinster til Oddset-spillerne på det spil alene. Så der er rigtig mange, der har en ekstra god grund til at holde med de danske hold i de afgørende playoff-kampe, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Danske Spils odds på de danske hold i Champions League:
AaB og FCK kommer begge i gruppespillet – odds 12,00
AaB kvalificerer sig til gruppespillet – 2,65
FCK kvalificerer sig til gruppespillet – 4,50
AaB kvalificerer sig – FCK gør ikke – 3,05

FCK kvalificerer sig – AaB gør ikke – 6,25