"Et langskud, javel - men den slags kan også gå ind..."

Sådan skrev vi i tip-analysen af Bordeaux-Valenciennes hvor vi anbefalede spil på udesejr til odds 10,36. Og sandelig om ikke den saftige luring svømmede i rusen: 0-1 endte kampen, lørdag aften. Til stor glæde for BetXpert og for de læsere der havde fulgt tippet.

Som forudset i analysen, kunne man godt mærke på de franske mestre fra Bordeaux at de var uden landsholdsspillerne Gourcuff og Diarra. Og modstanderne var altså ikke hvemsomhelst; Valenciennes havde trods alt vundet 4 ud af 6 udekampe før rejsen til Bordeaux.

Og så var der selvfølgelig også held med i spillet - for Bordeaux havde skam chancer for at score. Store chancer. Men det eneste der gik ind, var altså Valenciennes scoring og så BetXperts listige langskud.

Vores franske tips kan følges her.

Succes i England og i vintersport
Det var ikke kun i Frankrig at BetXpert havde succes med saftige odds. I Englands ramte PL-ekspert Jesper Ambrosius odds 3,57 for kryds i Liverpool-Manchester City og odds 5,25 for Sunderlands hjemmesejr over Arsenal. 

Og der var også godt gang i vores vintersports-tips i weekenden. Nicolai Kristensen udlagde 12 spilforslag til lørdagens langrend i Beitøstolen: 2 gik galt, 1 blev annulleret - og 9 gik hjem. Til flot overskud. Nicolais tilbagebetaling for de seneste 30 dage siger 133%. For sæsonen siger den 110%. Og samlet - efter mere end 5 år på pinden - siger den imponerende 120%...

Hjælp BetXpert og vind præmier
Weekenden var dog ikke perfekt for BetXpert. Vi missede således to Mikkel Kessler-tip (et sejrs-spil og et spil på at kampen ville vare 12 runder).

Og vi tabte desværre vores match i Betfair-konkurrencen "Road to Africa".

Vores brugertip - ettal i Mallorca-Almeria - gik hjem, men vi missede vores ekspert-tip, 2tal med asian +2 i Chelsea-Wolves. Samtidig ramte vores modstander ettallet i Stoke-Portsmouth.

Se Betfairs konkurrence-side.

Dermed står vi med een sejr og to nederlag efter de tre første runder - og det skal vi have gjort noget ved i næste weekend. 

Vi har derfor igen brug for spilforslag og debat fra jer, kære læsere (I kan til gengæld vinde præmier).

Vi skal levere to tips (det skal være fodbold, og det skal foregå lørdag eller søndag). Det ene tip står vores ekspertpanel for, det andet skal I, kære brugere, levere.

I derude skal altså komme med jeres spilforslag (i forumtråden der er knyttet til denne artikel; se kommentarfuktionen forneden) - og så skal der debatteres lystigt indtil I, via afstemning, finder frem til ugens bedste bud.

Afstemning sættes i gang torsdag kl. 12. Så debatten skal op at køre nu - så vi har nogle tips at stemme om!

Læs mere om projektet - med bruger-afstemning om tips - her.

Fortsat momentum i vores NFL-tips
Hvad der tabes på karrusellerne, vindes på gyngerne. Vi tabte et skridt i Betfair-konkurrencen, men holder stadig en imponerende takt i de NFL-tips vi leverer til TV2 Sport. Masser af momentum...

Som bekendt viser TV2 Sport hver søndag en udvalgt kamp fra NFL - præsenteret af d'herrer Elming & Bøjgaard.

Som led i kamp-optakten serverer studieværterne hver uge et spilforslag til TV-kampen. Dette spilforslag kommer herfra - fra BetXpert.com - og er udarbejdet af vores NFL-eksperter Peter Jensen og Jonathan Morell.

Og det går vældigt fremragende med vores TV-tips. I går ramte vi (med et Peter Jensen-tip) odds 1,89 for Indianapolis Colts' udesejr over Baltimore Ravens. Det var fjerde fuldtræffer i træk, og efter sæsonens 11 første runder er vi oppe på 8 rigtige ud af 11 afgivne spilforslag.

Med andre ord: Det kan varmt anbefales, ikke bare at se TV2 Sport, men så sandelig også at følge med i vores NFL-tips.