2014 åbner med fuld Premier League-runde i England, inkl nytårsbrag på Old Trafford mellem Manchester United og Tottenham. Vanker der tæv til Eriksen og Co?

Det frygter den ivrige, men pt pessimistiske Tottenham-tilhænger Jens Bøye der har analyseret sig frem til at der er flot værdi i oddsene for (klar) hjemmesejr til Manchester United.

Værdien bunder især i at den forvejen vakkelvorne Spurs-midtbane må undvære den dygtige defensive spilfordeler Paulinho. Brasilianeren blev ankel-ledbåndsskadet i lørdagens kamp mod Stoke og er nu meldt ude i fire uger. Hans fravær kan komme til at koste dyrt mod United der nok stadig må undvære van Persie, men har diverse andre offensive våben i fx Rooney, Welbeck og Valencia.

Tottenham Hotspur, med danske Christian Eriksen på holdet, fik en saltvandsindsprøjtning da manager AVB blev fyret i midtdecember og har ikke tabt i Premier League siden, men Manchester United og Old Trafford kan blive for meget for den nye manager Tim Sherwood og hans gung ho-filosofi. Eller hvad?

Hvad mener I derude?