Sponsoreret indhold fra LeoVegas

Danmark vandt den første testkamp frem mod sommerens VM-slutrunde, da de det danske landshold besejrede Panama med 1-0 på Brøndby Stadion i en hårdt spillet kamp fra det mellemamerikanske hold, og nu står den anden kamp for døren, når Chile kommer på besøg i Aalborg. Det sydamerikanske land kvalificerede sig akkurat ikke til VM, så det store spørgsmål bliver, hvordan de vil spille kampen mod Danmark. Nye kunder hos LeoVegas* får lige nu odds 10 på, at Danmark besejrer Chile i Aalborg tirsdag aften. Spil for op til 50 kroner på dansk sejr til odds 10 - uden omsætningskrav på ekstra gevinsten. 

  

Odds 10 på Danmark over Chile

  • Klik her og opret en konto hos LeoVegas

  • Det er vigtigt, at du opretter din konto direkte fra et link i denne annoncørhistorie, samt bruger "Tilmeld dig"-knappen på den kampagneside du lander på hos LeoVegas*.
  • Ved oprettelsen skal du vælge velkomstbonussen "Sport" og derefter foretage en indbetaling. Bemærk: hvis du bruger Skrill eller Neteller til indbetaling er du ikke kvalificeret til dette tilbud. 
  • Spil for op til 50 kroner på, at Danmark besejrer Chile i venskabskampen, der spilles 27. marts kl. 20.00
  • Hvis Danmark vinder, modtager du din gevinst uden omsætningskrav.

Når spillet placeres vil det originale odds vises på siden, men det boostede odds på 10,00 vil vises, når det korrekte udfald (Danmark vinder kampen mod Chile) er tilføjet til kuponen. Sørg for, at det korrekte udfald er tilføjet, før du placerer dit bet.

Kampagnen er gyldig fra den 25. marts klokken 12.00 til kampstart den 27. marts klokken 20.00. Enhver ny spiller, der registrerer sig, vil kun være berettiget til dette tilbud og vil blive udelukket fra det normale velkomsttilbud. Regler og vilkår gælder.

Bemærk at oddset på Danmark-sejr kan variere, men det boostede odds forbliver 10,00.