Sponsoreret indhold fra Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook* giver nye DK-kunder odds 6 for sejr til Manchester United mod Tottenham (refundering hvis spil kikser) + freebets for 1.000 kr.

For at gøre brug af tilbuddet skal du klikke på et Betfair* Sportsbook-link her på siden og skrive den rigtige kampagnekode - se mere længere nede.

I anledning af søndagens Premier League-brag mellem Tottenham og Manchester United (Eriksen versus Rooney), har Betfair Sportsbook* et tilbud til danske BetXpert-brugere der endnu ikke har konto hos Betfair*:

En bonus i form af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil. Men først:

Odds 6,0 for sejr til Manchester United (for indsats op til 100 kr, og oddset boostes i form af freebets). Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats i form af et freebet.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. VIGTIGT: Angiv kampagnekoden ZEP470 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Manchester United til de nuværende odds
  4. Hvis dit spil går hjem, toppes oddset op (gælder for en indsats på 100 kr) til 6,0 for 2tallet i form af et freebet-beløb.
  5. Hvis dit spil ikke går hjem, refunderes din indsats (op til 100 kr) i form af et freebet.

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på Tottenham-Manchester United, søndag kl 17

Tottenham Uafgjort Manchester United
3,25 3,60 2,25

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på udesejr til odds 2,25. Hvis United vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 125 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 375 kr. Hvis United IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1.000 kr i freebets

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,5
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).