I en tid, hvor Bernio Verhagens skifte til Viborg FF er det helt store diskussionsemne i den danske fodboldverden, skal man være ekstra skeptisk, når man signer nye folk til truppen. Alligevel er det svært ikke at sidde med en god følelse af ro i maven efter, at Jesper Helmin er gået med til at blive ny tipansvarlig på BetXpert.com. 

Jesper Helmin kommer til med et flot CV, der har bragt ham vidt omkring i den danske spille- og mediebranchen, hvorfor han utvivlsomt også bliver en stor gevinst for BetXpert. 

Gammel i gårde

Hvis Jespers navn lyder bekendt, er det bestemt ingen tilfældighed. Han var faktisk en del af BetXperts spæde start dengang, at det stadig hed SportsIndex. Siden har han været vidt omkring, men nu vender han altså "hjem". 

Alligevel er det næppe fra BetXpert/SportIndex, at folk kender navnet. Det er i stedet fra Bold.dk, hvor han var chefredaktør i næsten ti år, og som han stadig er medejer af. Ved årsskiftet forlod han dog den trygge andedam på Bold.dk, og har sidenhen blandt andet arbejdet for afrikanske Futaa.com, der ligeledes leverer daglige fodboldnyheder.

Erfaren tipper

Udover sit virke med at formidle fodboldnyheder til det danske folk har Jesper også haft sin daglige gang i spillebranchen. Dette på begge sider af banen af branchens kridtstreger som både eksperttipper og spiludbyder. 

Han har været chefredaktør på Ekstra Bladets spiltillæg Xpert Odds og været eksperttipper hos Danske Spil gennem fem år, men han er også tidligere medejer af den hedengangne bookmaker Danbook, der sidenhen blev solgt til Sportingbet. 

Udvikling af ekspertpanelet

Jespers opgave bliver at udvikle BetXperts ekspertpanel. Dette gælder delvist gennem løbende kontakt og sparring med de eksisterende eksperter men også ved at finde nye ansigter til panelet. 

Målet er især at øge den ekspertmæssige tilstedeværelse på de største og mest populære markeder for på den måde at kunne give jer læsere tips på de kampe og begivenheder, I går mest op i. 

Derudover vil Jesper også selv komme med tips fra tid til anden. Han opererer selv primært på den danske Superliga, hvor hans personlige regnskab viser flotte grønne tal. Han vil dog også komme med info-tips til Champions League og Premier League. 

Vil du være ekspert?

I øjeblikket har vi flere ledige pladser i vores ekspertpanel, så hvis du har evnerne og tiden, kan der vente dig en plads i BetXperts ekspertpanel. 

Vi søger især eksperter på den engelske Premier League og den tyske Bundesliga. Men ved du mere end de fleste om andre ligaer eller sportsgrene, det kan være kvindefodbold, trav, dansk håndbold eller noget fjerde, vil vi også meget gerne høre fra dig. 

Hvem er du?

  • Du er en nørd, der ved meget mere end de fleste andre om en sportsgren/liga - du elsker at researche
  • Du bruger i forvejen en del tid på sport og tipning og har tid til at lægge lidt flere timer
  • Du kan formidle din indsigt i læsbare analyser og har lyst til at deltage i debatter
  • Du kan sætte en realistisk chancevurdering og ved fx hvad asian handicap er
  • Du har næse for skæve odds
  • Du er mindst 18 år
  • Du kan læse det pågældende sprog (og dermed få nys om odds-påvirkende nyheder, før de rammer de internationale medier)

Hvad får du ud af være hos BetXpert?

  • Du bliver (endnu) bedre til at skrive
  • Du kommer ud til tusindevis af interesserede læsere
  • Du forbedrer dine chancer for at få job i bettingbranchen
  • Du får honorar for dine analyser*

* Honorarstørrelse afhænger af diverse ting, som vi kan diskutere, hvis du henvender dig. Men generelt får man mere i honorar, jo bedre man er.

 Send blot Jesper en besked her på siden, eller email [email protected].