BetXpert har fået en ekstra tennisekspert. Det er "Ditlev" der efter en succesrig tid som brugertipper har taget springet ind i ekspertpanelet. Han debuterer med en luring af et tip: odds 3,75...

Bag brugerprofilnavnet Ditlev gemmer sig den 22-årige universitetsstuderende Alexander Dittmer der bor i København.

Alexander har været bruger af Betxpert i mange år, men er først de seneste to år begyndt at blande sig i chatten og forum.
 
"Betxpert har hjulpet mig med at få kendskab til de væsentligste begreber inden for sportsbetting. Jeg har læst en masse artikler, fulgt med i forum osv. Jeg har oddset siden 2007, cirka, og har fulgt tennis tæt de seneste to år," fortæller han.

Alexander har kvalificeret sig til ekspertpanelet via en flot indsats som brugertipper: han blev nr 2 i konkurrencen BetXperts Bedste Brugertipper i marts og tog førstepræmien i april.

Hans i alt 23 tennistips har givet et overskud på 13,39 enheder; en tilbagebetaling på 161%. Se hans brugertips her.

Alexanders ekspertside kan findes her (hvor man bl.a. kan skrive sig på hans mailingliste og dermed få et praj når han udlægger nye tips).

Første eksperttip: Odds 3,75

Det første eksperttip fra Alexanders hånd går på dagens (kl. 14) WTA-kvartfinale i Bruxelles mellem Dulgheru og Zvonareva. Her er sidstnævnte top10-spiller favorit, men ifølge Alexander ligger værdien hos Dulgheru der har chancen for at overraske...

Se analysen her

De andre tenniseksperter

Alexander slutter sig til et tennisteam der i forvejen tæller Rasmus Jensen, Kjartan Nygaard og Nikolaj Petersen (sidstnævnte er primært Premier League- og Superliga-ekspert).

Og dermed står BetXpert stærkt før de kommende Grand Slams - French Open, Wimbledon og US Open. Pga eksaminer kan Alexander dog kun komme med enkelte analyser frem til 10. juni.

Vi søger stadig nye folk

Bemærk at BetXpert stadig søger nye eksperter.

Vi mangler således en med forstand på golf - og vil gerne have ekstra folk til NBA og NHL. Og vi mangler eksperter til diverse fodboldligaer, fx:

Tyskland - 1. Bundesliga

Spanien - Primera

Holland - Æresdivisionen

Belgien - Jupiler League

England - Championship
England - League 1
Norge - Tippeligaen
Sverige - Allsvenskan
Tyrkiet - Superlig

Hvad skal der til for at blive ekspert?

Der er tale om en helhedsvurdering hvor mange faktorer spiller ind. Men som udgangspunkt:

-man skal være mindst 18 år, helst ældre - man skal nemlig have betting-erfaring;

-det er et plus hvis man har solid bruger-erfaring med BetXpert;

-man skal have bemærkelsesværdig indsigt i et givent område (sportsgren/liga);

-man skal kunne formidle sin viden;

-man skal have indsigt i betting, dvs have forstand på basale bookmaking-detaljer som chancevurdering, værdi, tilbagebetaling, forskellige spilformer...;

-man skal have næse for odds og skal kunne sandsynliggøre at man som ekspert vil kunne generere overskud (overskud på brugertips er en fordel);

-man skal kunne reagere konstruktivt på kritik (fra BetXperts redaktør og fra læserne);

-man skal være bedre end eventuelle andre ansøgere (eller bedre end en nuværende ekspert hvis man ønsker at udkonkurrere ham).

Typisk vil en kvalifikation foregå ved at man skriver brugertips her på siden - og man vil så (hvis man anses for at have tilstrækkeligt potentiale) løbende få feedback.

Læs evt denne aktuelle forumtråd med debat om BetXperts ekspertpolitik