Kanal 5 stiller stærkt hold til Danmarks EM-kvalifikationskampe: Brian Laudrup, Frank Arnesen og Mette Cornelius er kanalens nye trio.

Når Danmarks drenge til efteråret kaster sig ud i kampen om at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016, bliver det med sportsvært Mette Cornelius og to af Danmarks største fodboldspillere gennem tiden – Frank Arnesen og Brian Laudrup – ved roret.

”Vi er ovenud glade for at kunne præsentere denne super fantastiske trio for vores landsholdspublikum. Vi er sikre på, at Brian Laudrup, Frank Arnesen og Mette Cornelius sammen kan samle seerne omkring landsholdet og give danskerne et unikt indblik i det danske hold,” siger Jes Holm Andersen, Sportschef hos SBS Discovery.
 
Mette Cornelius skal sammen med de to legendariske fodboldhelte lede de danske roligans sikkert igennem landsholdets spændende kvalifikationskampe, der indledes søndag den 7. september i Parken mod Armenien. Og med henholdsvis 82 og 52 A-landskampe i sportstasken ved Brian Laudrup og Frank Arnesen alt om, hvad der foregår både på og uden for banen, når et landshold trækker i kamptrøjen.

”Jeg glæder mig til at dele ud af mine erfaringer fra mine egne landskampe, og Frank og jeg kommer til at supplere hinanden rigtigt godt i Kanal 5's nye fodboldstudie. Vi kommer fra to forskellige epoker i dansk fodbold, og sammen vil vi være den perfekte European Qualifiers ekspertduo,” siger Brian Laudrup, mens Frank Arnesen siger: ”Jeg glæder mig til sammen med Brian at guide Kanal 5's seere gennem de afgørende danske kval-kampe. Det er NU Landsholdet skal vise sig fra sin bedste side og kæmpe for at kvalificere sig til EM i 2016.”

Mette Cornelius, der har stor erfaring med dækning af dansk og international fodbold fra blandt andet P3, Viasat og CANAL9, skal styre studiet med de to landsholdslegender, som ny sportsvært på Kanal 5.


"Jeg er utroligt stolt over at blive vært for så stor en rettighed og satsning, som landsholdet er for SBS Discovery. Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til at skulle arbejde sammen med så fremragende eksperter som Laudrup og Arnesen, og så føler jeg mig da også lidt privilegeret over at være den første kvinde herhjemme, der bliver hovedvært på landsholdsdækningen." siger Mette Cornelius.

- Landsholdets kampe bliver kommenteret af Peter Piil og Morten Bruun.

Første gang trioen indtager skærmen på Kanal 5 bliver søndag 7. september, når Danmark åbner EM-kvalifikationen hjemme i Parken mod Armenien.

SBS Discovery Media har rettighederne til alle EM- og VM-kvalifikationskampe herunder Danmarks kampe både ude og hjemme til EURO2016 og VM2018. Danmarks kampe kan følges på hovedkanalen Kanal 5, mens de øvrige kampe kan følges på 6’eren eller ses online med et nutv.dk abonnement.

Kilde: kanal5.dk