Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Søndag d. 13. september formåede en dygtig Oddset-spiller at ramme rekordhøje odds 62.857! Med et indskud på blot fire kroner gjorde det ham en kvart million rigere, men gevinsterne stoppede ikke her.

Oddset-spilleren fra Odense havde udvalgt fire søndagskampe fra Serie A og kombineret dem med en enkelt mandagskamp fra samme liga. Kampene havde én ting tilfælles: De skulle alle ende 2-2.

De fire søndagskampene viste sig alle at blive særdeles målrige, og særligt to af kampene var ekstra nervepirrende. På Sicilien var Palermo bagud 1-2 i hjemmekampen mod Empoli, men i 88. minut slog Uros Djurdjevic til og lavede det udlignende mål. Også i opgøret mellem Sassuolo – Atalanta BC var der spænding til det sidste. Allerede ved pausen stod det 2-2, og i løbet af anden halvleg faldt der et rødt kort til begge mandskaber. Endnu værre gik det i det 86. minut, hvor udeholdet fik tildelt straffespark. Maxi Moralez gik til bolden, men målmanden parrerede bolden helt nede ved foden af den venstre målstolpe og forhindrede føringsmålet.

De to øvrige opgør mellem Hellas Verona FC – Torino og Empoli – SSC Napoli endte ligeledes 2-2 og dermed var de fire første kampe i hus. Oddset-spilleren havde både spillet et 2/5, 3/5 og 4/5-system, hvorfor han allerede søndag aften kunne konstatere, at han havde ramt en stor gevinst. Således sikrede han sig 251.430 kroner alene på 4/5-systemet med et indskud på fire kroner, mens der også tikkede gevinster ind for de to øvrige systemer. Det betød, at han i alt havde vundet 346.127 kroner på de fire krydser.

Der var dog stadig masser af spænding tilbage, da Oddset-spilleren gik i seng søndag aften. Han havde nemlig stadig sat en enkelt krone på de fire kampe og mandagskampen mellem Sampdoria – Bologna. Tilsammen gav det tårnhøje odds 1.005.720,00, hvilket dermed ville indbringe ham over en million kroner. Uheldigvis for fynboen endte opgøret 2-0 til Sampdoria, men forhåbentlig er han ganske tilfreds med, at han stadig har ramt det højeste odds nogensinde på Oddset og er blevet små 350.000 kroner rigere.

Herfra skal der lyde et kæmpe tillykke med den imponerende kombination af 2-2-resultater i Serie A!

De fem kampe:

Hellas Verona FC – Torino 2-2 (14,50) - Vundet

Empoli – SSC Napoli 2-2 (15,00) - Vundet

Palermo – Carpi 2-2 (17,00) - Vundet

Sassuolo – Atalanta BC 2-2 (17,00) - Vundet

Sampdoria – Bologna 2-2 (16,00) – Tabt (endte 2-0)