Vi har i dag søsat vores splinternye live score sektion, der - ganske som lovet - er en hel del mere brugervenlig og detaljeret end den tidligere.

Den nye live score dækker pt. 6 sportsgrene (med flere i vente) og har i dag fodbold som den mest udbyggede. For mange af de mere end 50 ligaer der dækkes kan man nu også se målscorere, røde kort mv.

Udover at fungere som live score, kan den nye sektion også bruges til at finde data om samtlige afviklede og kommende kampe i de dækkede ligaer. Det er således muligt at se samtlige målscorere og resultater for f.eks. SAS Ligaen eller den engelske Premier League, ligesom der for alle ligaer også kan findes en oversigt over samtlige programsatte kampe i indeværende sæson.

Ovenpå den nye live score sektion er vi nu i gang med at bygge en større statistik-sektion, hvor det vil være muligt at trække statistikker ud på både ligaer og hold, f.eks. holdenes form, deres spillede/kommende kampe, hvor mange mål der scores i snit i holdenes kampe, hvem er topscorer, hvem der oftest scorer 1. mål osv. Alle sammen oplysninger som er gode værktøjer når man skal spille på kampene.

Den nye statistik forventes klar medio oktober, og vil blive koblet sammen med live score sektionen, så man ved et kig på dagens kampe samtidig klikke sig videre til de statistiske oplysninger.

Live score sektionen har fået særskilt menupunkt i vores menubar, og kan besøges på http://www.betxpert.com/live.