Mange vil nok nikke genkendende til BetXperts nyeste ekspert, Michael Weber Mortensen, der fremover vil dække dansk og engelsk fodbold.

En ny sæson byder også på nye ansigter på BetXpert, og det første af disse er en mand, der kommer med et ganske stærkt betting-CV. Der er nemlig tale om Michael Weber Mortensen, bedre kendt som Weberen, der tidligere har leveret skarpe spil hos SpilXperten.

Her står han stadig som den ekspert, der har leveret det største overskud i 2020, med et imponerende plus på 45,84. Det står i kontrast til hans totale tid hos SpilXperten, der gennem 483 tips gav en tilbagebetalingsprocent på 96, men en mere skarp stil har fået vendt trenden for Weberen.

“Det jeg tror jeg har haft success med i år er, at være mere skarp på mine cv'er. Altså jeg syntes, at jeg har været skarpere i år, med hensyn til at lave en mere nuanceret cv. Man kan som tipper hurtigt blive farvet i sine pointer, og de edges som man føler man har fundet, og det kan af og medfører at cv bliver for høj i den retning man tipper, og der tror jeg, at jeg er blevet bedre til at klappe hesten lidt”, siger Weberen.

“Når jeg så har fundet et rigtig godt spil, så har jeg også været mere tro mod min cv i år. Det gav sig til udtryk da jeg smed 4 units på et odds 5,6 spil, i sidste sæson, hvor jeg førhen måske havde været skræmt af at oddset var højt, så det måtte være min cv der var noget i vejen med.”

Det bliver på dansk og engelsk fodbold, at man kommer til at se spil fra Weberen hos BetXpert

“Jeg er flasket op med dansk fodbold, hvor min far, i tidernes morgen tog mig med til 1.divisionsfodbold for at se Herning Fremad og Abdul Sule kæmpe om oprykning. Da jeg fik øjnene op for engelsk fodbold, var jeg solgt og begyndte at blive meget optaget af Premier League, og har været i England en del gange efterhånden, for at opleve den fodboldkultur derover som bare er noget unikt for mig.”, siger den nye ekspert.

Når Weberen leverer tips, er det ikke nødvendigvis på klassiske 1X2-markeder. Han har øje for de mere specielle spil, hvor tendenser i spillestil eksempelvis kan føre til gode muringer.

“Jeg føler ikke at jeg kan koge en edge ned til en ting, men der hvor jeg tror jeg kan slå markedet engang imellem, er når jeg går i en retning, som måske ikke er det de fleste spiller på. Det kunne være boldbesiddelse, hvor jeg var ret skarp under det sidste VM, hvor jeg havde nogle gode fund. Eller på hjørnesparks spil, hvor jeg ser nogle ting i kampene, som de fleste ikke er så optaget af. Det kunne være fremadrettede aflevering, indlæg pr, kamp. og lignende”, siger Weberen.

“Brugerne kan forvente at jeg levere spil, som måske er indenfor nogle nicher engang imellem, men dermed ikke sagt, at jeg ikke vil levere de typisk mest kendte typer af væddemål.”

“Jeg går super motiveret ind i denne opgave hos BetXpert, og at jeg vil bestræbe mig efter at give alle brugerne et rigtig godt afkast, og hvis de har kommentar eller spørgsmål til mine spil, er jeg altid klar eller åben for en dialog. “

Vi glæder os til at følge Weberen hos BetXpert. Vi søger i øvrigt stadig eksperter, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du føler, at du vil være en god tilføjelse til ekspertpanelet.