MrBookmaker - en ny storsatsende europæisk bookmaker - er i dag blevet tilføjet til vores bookmaker-guide.

Cykling og tennis er de to områder hvor MrBookmaker skiller sig ud fra konkurrenterne på markedet, som oftest overser disse sportsgrene i deres kamp om spillekronerne på fodbold. Firmaet står bl.a. også bag et belgisk baseret 1. divisions-cykelhold, som man i Danmark kunne stifte bekendtskab med under det netop afviklede Post Danmark Rundt.

MrBookmaker ligger også fuldt på højde med de øvrige bookmakere, hvad angår deres udbud af f.eks. fodbold. Men deres ekstra styrke ligger altså i deres fokus på cykling og tennis, hvor de gennem en høj tilbagebetalingsprocent tilbyder nogle af markedets bedste odds. Og dækker disse sportsgrene i bredden som få andre.

Det er bl.a. også netop på baggrund af den høje tilbagebetaling, samt et i øvrigt bredt og varieret spiludbud at vi har valgt at inkludere MrBookmaker i guiden, som en anbefalet bookmaker man som kunde roligt kan give sig i kast med. Oddsene er særdeles konkurrencedygtige, hjememsiden er nem at navigere på, og kundeservicen er i top med hurtig responstid.

Lige nu tilbyder MrBookmaker alle nye danske kunder en bonus på 15 Euro ved indsættelse af minimum 15 Euro på en nyoprettet konto hos MrBookmaker. Og oveni denne bonus får man som ny kunde 3 Euro gratis til at boltre sig med.

Så er der ingen undskyldning for ikke at afprøve denne ganske anbefalelsesværdige bookmaker.

Læs mere om MrBookmaker og deres velkomst-bonus