Sponsoreret indhold fra NordicBet

Trods en stærk indsats måtte FC København nøjes med 0-0 i Parken mod Leicester. Det får NordicBet* til at nedjustere chancerne for avancement fra gruppen til 25 procent.

To verdensklasse-redninger af Kasper Schmeichel har holdt FC København fra fadet i de seneste to Champions League-kampe. Havde danskeren været lidt mindre kvik i Leicester-målet kunne meget have set anderledes ud.

Nu står FCK imidlertid med fem point efter fire kampe, og det får NordicBet* til at nedjustere chancerne for avancement. Kvalificerer københavnerne sig til knock out-fasen i turneringen er der odds 3,70 at hente, hvilket svarer til en chancevurdering på cirka 25 procent.

"Med 0-0-resultatet mod Leicester har FCK nu placeret sig i en situation, hvor de er pisket til at slå FC Porto i Parken i næste runde. Forud for turneringen havde det fremstået som en nærmest uoverkommelig opgave, men i lyset af FCK'ernes stærke form er det ikke helt urealistisk. Portugiserne er dog stadig et klassemandskab med masser af Champions League-rutine i bagagen, så vi holder chancevurderingen nede på 25 procent", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

I sidste runde skal FC København til Brugge, mens FC Porto har Leicester på hjemmebane. Her er der stor sandsynlighed for, at englænderne allerede har sikret den videre kvalifikation.

Går holdet videre til knock out-fasen i Champions League?

Leicester                             1,10

FC Porto                             1,17

FC København                   3,70

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Champions League - UEFA Champions League Group