Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå gårsdagens 0-0-resultat i Rumænien har Danmark 22 procents chance for at kvalificere sig til VM. Så præcis er NordicBet* i sin vurdering.

Efter Polens 2-1-sejr på udebane over Montenegro ligner det kampen om andenpladsen for gruppens øvrige hold. Og her var Danmarks 0-0-resultat mod Rumænien på ingen måder en katastrofe.

Hos NordicBet* er Danmark i hvert fald favorit til at snuppe andenpladsen, som under normale omstændigheder giver adgang til de afgørende playoff-kampe. Det er dog kun de otte bedste toere, der forlænger håbet om VM, og her er Danmark i risiko for at blive sorteper. Helt præcist vurderer bookmakeren, at Danmark har 22 procents chance for at kvalificere sig til VM i Rusland. I skrivende stund er der odds 4,25 at hente på, at det sker.

”Vi vurderer faktisk, at Danmark med 0-0-resultatet i Rumænien har øget sine chancer for at kvalificere sig til VM. Montenegro tabte, hvilket var meget vigtigt for os. Nu har vi hæderlige muligheder for at snuppe andenpladsen i gruppen, og så skal vi håbe på, at vi har samlet nok point i det interne toer-regnskab. Herefter gælder to knald-eller-fald-kampe, hvor alt kan ske”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kvalificerer Danmark sig til VM i Rusland i 2018?

JA              4,25

NEJ            1,18

Hvilket hold vinder VM-kvalifikationsgruppe E?

Polen                            1,25

Danmark                       6

Montenegro                   8,50

Rumænien                    12

Armenien                      250

Kasakhstan                   1000

Find spillet på www.nordicbet*.dk under  Fodbold – VM – VM Kval UEFA