Sponsoreret indhold fra NordicBet

Bookmakeren NordicBet melder om stor interesse for at placere sparepengene på et folketingsvalg til efteråret. Omsætningen på september er nu højere end den var på maj, der tidligere var spillernes klare favorit.

Der bliver spekuleret heftigt i, hvornår Thorning udskriver valg. Med flere større kampagner hen over de seneste måneder var der lagt op til, at vi skulle til stemmeurnerne i maj. Den forventning slog tydeligt igennem hos bookmakeren NordicBet, der længe fik hovedparten af spillene ind på et valg før sommerferien. Men nu har spillemønstret ændret sig markant. Indsatserne strømmer nu ind på september som valgmåned - og spillefuglene føler sig mere sikre på et efterårsvalg, end de tidligere gjorde på et forårsvalg. Omsætningen på september overstiger således maj, der gennem længere tid var spillernes absolutte favorit som valgmåned. 

"Vores kunder har tydeligvis størst tiltro til de kommentatorer og eksperter, der argumenterer for et efterårsvalg. Når der lige nu er størst sandsynlighed for et valg til september, hænger det blandt andet sammen med, at afstanden mellem blokkene fortsat er temmelig stor. Socialdemokraterne har hentet nogle stemmer på de store kampagner, men slet ikke nok til at indhente de blå. Selv om de økonomiske nøgletal ser pæne ud og Thorning slår Løkke på popularitet, står rød blok til et klart nederlag, hvis valget udskrives nu," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Valget skal senest afholdes den 14. september.

Hvornår afholdes det næste folketingsvalg? 
September 1,80
Juni 1,85
August 15,00
Juli 85,00 

Find spillet på www.NordicBet.dk under Politik & Finans - Folketingsvalg 2015