Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Aldrig før er det sket, at et hold har startet Superligaen med et stort rundt nul ud for antal mål scoret efter fire runder.

 

Det er imidlertid virkeligheden for oprykkerne fra Silkeborg – men ifølge Danske Spil* bør stimen stoppe på søndag.

 

Oddssætter Hans-Henrik Busk Stie vurderer således, at der er gode muligheder for, at Silkeborg-tilhængerne får noget at juble over imod FC Vestjælland:

 

”Silkeborg har allerede sat en negativ rekord i Superligaen ved ikke at have scoret i sæsonens første fire kampe. Vi føler os dog overbevist om, at Silkeborgs første sæsonscoring kommer inden længe. Vestsjælland har lukket mål ind i alle deres kampe indtil videre, så alt andet lige, er mulighederne der,” siger han.

 

Selvom Jesper Sørensens tropper viste gode offensive takter i 1. Division, har de nu spillet 360 minutter i den bedste række uden, at nettet har blafret. Og specielt angriberne har skuffet:  

 

”Hverken Morten Beck, Nicolaj Agger eller Jeppe Illum har indtil videre i sæsonen vist sig fra deres skarpeste side. Men Silkeborg skal nu ud og jagte en sejr for at slippe væk fra Superligaens sidsteplads. Derfor regner vi med, at Silkeborgs første sæsonscoring falder allerede i den kommende spillerunde til odds 1,33 på udebane søndag imod FC Vestsjælland,” konkluderer Hans-Henrik Busk Stie.

 

Tror man endnu engang, at SIF må forlade banen uden scoring, er der til gengæld odds 2,95 at hente. Den historiske stime har også gjort, Silkeborg nu er favoritter foran Hobro til at rykke ud af Superligaen efter sæsonen.