Sponsoreret indhold fra Danske SpilEr det dig, der altid rammer de høje odds? Dig der altid hævder at være den skarpeste på Oddset over for kollegerne og vennerne? Dig der mener, at du er den ukronede Oddset-konge?

Nu kan du få slået din suverænitet på Oddset fast, når Danske Spil* traditionen tro afvikler DM i Oddset.

Konkurrencen sparkes i gang mandag den 24. oktober og løber over fem uger, hvoraf de fire første er indledende runder. Hver uge går top ti fra de fire indledende runder videre til finaleugen, hvor 40 deltagere er med.

Ugevinderne i de indledende runder vinder en Premier League-rejse for to personer, mens top ti blandt de 40 deltagende i finalen vinder en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse 2017.

Verdens Bedste Fodboldrejse er Danske Spils mest legendariske præmie. De seneste mange år, har Danske Spil* fyldt et fly og rejst til tre forskellige lande på tre dage for at se fodbold. Udover fodbolden, er der masser af underholdning og sjove indslag undervejs på turen.

Udover pladsen på Verdens Bedste Fodboldrejse, og misundelige blikke fra de øvrige deltagere her, sikrer vinderen sig en Danmarksmester-titel, et diplom og et Oddset-freebet.

Du kan deltage i de fire indledende runder med et dagligt indskud på mellem 10 og 50 kroner pr. kupon. Indskuddet ganges med det odds, du rammer, og giver så point til stillingen.

Deltag i DM i Oddset her: http://odd.st/DMOddset2016