Poker har taget verden med storm, og er uden tvivl spille-branchens hurtigst voksende spil.

Interessen og kult-dyrkelsen af verdens bedste poker-spillere er stor. Primært fordi poker er spændende, underholdende – og godt TV. Det ser man blandt andet i øjeblikket i udsendelses-rækken ”Poker Million”, som vises på Viasat Sport 1.

Men helt specielt er online poker i vækst. De seneste to år har det specielt været det amerikanske marked der har taget online poker til sig … men nu er væksten rykket til Europa. I øjeblikket skønnes det, at de forskellige poker rooms verden over dagligt omsætter for op imod en 1 milliard kr.

- Vi er glade for at kunne introducere poker til det danske marked – for poker er et fascinerende strategi spil, der garanteret vil tiltale titusindevis af vor danske spillere, siger Holger Kristiansen fra BET24.com

Online poker adskiller sig fra de hidtidige BET24-produkter ved det at man spiller mod andre spillere. Når man spiller poker sidder man online ved forskellige pokerborde og spiller mod andre spillere.

- Det at spille på noget der foregår her og nu er populært. Det har vi senest set med vores LiveBetting, der er blevet en stor succes, og det er netop også een af de vigtige ingredienser i online poker. Det, at du her og nu skal træffe dine spille-beslutninger.

Det tager bare 2 minutter at lære at spille Poker – men det interessante er, at man altid kan lære mere og hele tiden kan blive bedre. Forhåbentlig med større økonomisk udbytte til følge.

- Vi vil forsøge at uddanne flest muligt af vore kunder bedst muligt, for poker bliver sjovere og sjovere jo mere man lærer. Derfor vil vi ugentligt publicere artikler, hvor spillerne kan lære spillets nyancer fra andre vindende spillere.