Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter i sidste uge at have været i omdans, vurderer oddssætterne at seerstemmerne ikke længere er nok for musikeren.

Fårene er i gang med at blive skilt fra bukkene i Vild med Dans, og i sidste uge var det Rosa Kildahl, bedre kendt som Rosa fra Den Store Bagerdyst, der måtte lade livet på bekostning af Lucy Love, der måtte ud i sin 2. omdans. Og netop omdans nr. 2 gør, at hun er favorit til at ryge ud af Vild med Dans.

”Lucy Love er vores klare favorit til at ryge ud af Vild med Dans sammen med Emmelie de Forrest. De har begge været i omdans, men Lucy Love har været der to gange, og derfor vurderer vi også, at tiltroen til hende blandt seerne er lavere, og hun derfor ryger ud, hvilket odds 1,60 også indikerer,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil*, og tilføjer:

”Det virker som om, Lars Christiansen og Rolf Sørensen bliver reddet af seerne, og derfor er de endnu ikke i fare for at ryge ud. Men vi plejer at se, når vi når til de sidste 4-5 deltagere, så er det de dansemæssige kvaliteter, der bliver lagt vægt på.”

I den anden ende er Molly Egelind fortsat favorit, men hun indhentes nu af Simon Stenspil, der scorede topkarakterer af dommerne i sidste uge.

”Simon Stenspil scorede topkarakter, og derfor nærmer han sig oddsmæssigt Molly Egelind, som dog stadig er favorit hos os til at vinde samlet, men der er fortsat et par uger tilbage, og jeg tror ikke, Molly Egelind skal vide sig for sikker på sejren, hvis Simon Stenspil fortsætter med at danse så godt, som hidtil,” siger Mathias Reimer Larsen.

Molly Egelind står lige nu til odds 2,50 ved en sejr, mens Simon Stenspil står til odds 3,50