Sponsoreret indhold fra Danske Spil

AGF tabte mandag for sjette gang i træk i Superligaen, da det hjemme i Aarhus blev til et nederlag på 1-2 til Brøndby.

Trods nederlaget er AGF fortsat at finde ét enkelt point over nedrykningsstregen. Men hos Danske Spil* vurderer man nu, at AGF er favorit til ryge en tur ned i første division efter sæsonen.

- AGF har virkelig præsteret dårligt over en lang periode under den nye træner Jesper Fredberg. Seks nederlag i træk taler sit tydelige sprog, og vi tror, at det bliver svært for AGF at vende den negative stime, selvom de på papiret har et fint program og endnu mangler at møde både Viborg, SønderjyskE og FC Vestsjælland, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spils odds på en nedrykning til AGF er nu blot 1,80. Kun Viborg til odds 1,45 er større nedrykningsfavorit end Jesper Fredbergs tropper.

SønderjyskE, der sammen med Viborg netop nu er under stregen, giver odds 1,95 som nedrykker.

Hver tredje har spillet på AGF-nedrykning
Får Danske Spil* ret i, at AGF må en tur ned i landets næstbedste fodboldrække, så vil det sikre en god skilling til rigtig mange Oddset-spillere.

- AGF har i forårssæsonen været den suverænt mest spillede hold til at rykke ned blandt Oddset-spillerne. Hver tredje indsats, vi har fået på vores nedrykningsspil, er sat på AGF, der på et tidspunkt i foråret gav odds 9,00 som nedrykker. Så hvis AGF rykker ned, så bliver det en dyr fornøjelse for os, siger Peter Emmike.

Danske Spils odds på nedrykning fra Superligaen:
Rykker ned - rykker ikke ned
Viborg: 1,45 - 2,50
AGF: 1,80 - 1,90
SønderjyskE: 1,95 - 1,75
FC Vestsjælland: 3,30 - 1,28