Fredag og lørdag spilles en lang række fodboldlandskampe, herunder det nordiske EM-kvalififikationsbrag mellem Norge og DK. Se BetXperts tips...

Fjeldaber vs. bøgballer

Norge har, med tre sejre i tre kampe, skudt EM-kvalifikationen godt igang. Trods en flot kvalifikation lykkedes det ikke at indløse billet til sidste sommers VM-slutrunde, hvilket betyder, at vore norske venner ikke har deltaget i en slutrunde siden EM 2000 (også landets eneste EM-deltagelse nogensinde), og motivationen for at kvalificere sig til næste år EM må derfor være stor.

Det skal vi danskere naturligvis forsøge at sætte en stopper for. Og ikke blot på grund af den interne rivalisering landene imellem; en norsk sejr vil ikke kun sende Norge tæt på EM, det vil samtidig gøre Danmarks vej til samme turnering mere end besværlig.

Men kan Olsens udvalgte få noget ud af opgøret mod Drillos tropper, der hjemme slog Portugal? Tidligere nordiske opgør har ofte været tætte og Jens Bøye forudser en mulig gentagelse og tipper på en pointdeling mellem to hold der nødigt vil tabe.

Hvem er Danmarks 11 bedste?

Nicklas Bendtner, Christian Eriksen og Daniel Agger er blandt de folk der skal holde de danske faner højt de kommende år, men hvem er de bedste 11 mand i øjeblikket?

Er Anders Lindegaard god nok til at slå en Thomas Sørensen, der ikke får meget spilletid på klubbasis, af? Hvem skal besætte de to backpladser og er Christian Poulsen/William Kvist landets bedste midtbanekonstellation? Synes du, at Rommedahls holdbarhed på landsholdet er udløbet?

Kom med dit bud på hvordan Danmarks øjeblikkelige, bedste startformation ser ud (også frit valg mellem skadede og ikke-udtagede).

Skriv dit bud i kommentarfeltet nedenunder denne artikel!

Øvrige eksperttips

Hold også øje med BetXperts øvrige eksperttips i disse dage. Både fredag og lørdag byder på landskampe, og der er også spilforslag til klubfodbold, cykling, ishockey, tennis og boksning.

Bemærk også at F1-sæsonen starter på søndag. Læs Martin Rasmussens optakt - og hold øje med hans tips.

Torben N. Sørensen har i øjeblikket tre analyser ude til lørdagens landskampe; i både Armenien-Rusland og Portugal-Chile tror han på overraskelsen, mens han i Danmarks gruppe, anbefaler et spil på Cypern-sejr over Island.

Læs også vores analyser på Wales-England og Tyskland-Kasakhstan

Se oversigten over alle aktuelle tips på forsiden af BetXpert.com