Hvis Manchester City besejrer Bayern München i CL-braget på Etihad Stadium, så refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på udvalgte spilvarianter.

De engelske mestre Manchester City har svært ved at brage igennem på den internationale scene. De tabte meget overraskende i seneste Champions League-runde mod russiske CSKA Moskva og ligger nu sidst i gruppen med blot 2 point.

Så der er pres på Manchester City-stjernerne op til denne ´vind eller forsvind-kamp´ med suveræne Bayern München, der tager turen til Manchester med stor selvtillid i bagagen efter 4 sejre i de 4 gruppekampe.

City-manager Manuel Pellegrini vil igen satse på målhumøret hos den lille argentiner Sergio Agüero, der har placeret sig øverst på topscorerlisten med 12 fuldtræffere i Premier League og også har scoret 2 Champions League-mål i gruppespillet.

Hos Bayern München stormer Pep Guardiola´s igen mod et sikkert mesterskab i Bundesligaen, og med de 12 CL-gruppepoint er de allerede sikret billet til slutspillet, så de kan spille ret frit på Etihad Stadium.

I første CL-opgør mellem disse storklubber måtte vi vente til de dødende minutter inden Jerome Boateng dukkede op i boksen og sikrede en Bayern-sejr på 1-0.

City må undvære karantæneramte Yaya Touré og favoritværdigheden er havnet hos Bayern.

Second Chance hvis City besejrer Bayern

NordicBet* har et godt kampagne-tilbud til denne Champions League-kamp. Hvis Manchester City vinder kampen, så refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
  • Hvis City vinder kampen, refunderer NordicBet* dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

• Dette tilbud gælder kun til kampen Manchester City - Bayern München, som spilles 25. november.
  • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Manchester City vinder kampen.
  • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle begge hold score i kampen.
  • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
  • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
  • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
  • Generelle vilkår og betingelser er gældende.