Opgøret mod England blev et decideret gennembrud på landsholdet for Kasper Schmeichel der nu ligner Morten Olsens førstevalg - både NordicBet* og Danske Spil* ser Schmeichel som den sandsynlige starter i første EM-kvalifikationskamp...

Danmark tabte onsdagens landskamp i England, men trods stor engelsk dominans blev nederlaget kun på 0-1. Årsag: Kasper Schmeichel der vogtede det danske mål med flotte redninger.

Præstationen gør Leicester-keeperen til den sandsynlige starter i Danmarks første EM-kvalifikationskamp, mod Armenien i september. Det mener både NordicBet* og Danske Spil* der netop er kommet med odds på det. 


"Efter den overbevisende indsats i går mod England er det derfor svært at se, hvordan konkurrenterne skal kunne presse Kasper Schmeichel i det danske mål," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

"Kasper Schmeichel har leveret stabile præstationer i Leicester i en længere periode, og han stod blændende i testkampen mod England. I vores øjne bør han være Morten Olsens klare førstevalg på målmandsposten," siger Peter Emmike, der er oddsansvarlig hos Danske Spil*

Vi har to gode målmænd. Og Kasper fik chancen for at præstere, og det gjorde han. Det bliver et tæt løb om at blive førstekeeper. Det var en god kamp fra hans side.

Morten Olsen (til Politiken) efter Englandskampen


NordicBet* giver odds 1,40 for Peter Schmeichels talentfulde søn som starter mod Armenien. Danske Spil* er endnu mere optimistisk på vegne af ham og er nede på odds 1,20. 

Til gengæld får man odds 4,5 (3,1 hos NordicBet*) hos Danske Spil* hvis Stephan Andersen vogter målet - og det var måske en idé at satse på den rutinerede keeper der trods alt har været dansk førstemand de seneste år. Landstræner Morten Olsen lyder i hvert fald ikke som om Kasper Schmeichel er sikkert førstevalg.

Stephan Andersen har to venskabskampe mod Ungarn og Sverige i maj til at kæmpe sig tilbage på holdet.

Hvem er målmand for Danmark mod Armenien den 7/9 2014?

NordicBet
Danske Spil
Kasper Schmeichel 1,40  1,20
Stephan Andersen 3,10  4,50
Anders Lindegaard 10,00  -
Jonas Lössl - 18,00 
Andre 40,00 -


Find spillet:
NordicBet* - Sport - Fodbold - Danmark - Special-spil
Danske Spil* - Oddset - Fodbold - International