Hvis Juventus kan vinde Champions League-kampen mod Atletico Madrid, så refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på udvalgte spilvarianter.

Der er lagt op til et spændende Champions League-brag mellem når de spanske mestre fra Atletico Madrid tager imod Serie A-mestrene Juventus. Det italienske ser ud til at komme på en svær opgave mod Diego Simeones Atletico Madrid-krigere. Der er dog en god portion selvtillid i den italienske lejr der er startet med fire sejre i de første fire spillerunder; endda uden at indkassere mål

Også i den første Champions League-gruppekamp har den nye manager Massimiliano Allegri vist god organisation på det sejrsvante Juve-mandskab. Med to scoringer fra Carlos Tevez tog Juventus en 2-0 sejr over svenske Malmö på Juventus Stadium.

Hos Atletico Madrid er Diego Simeone ved at spille de nye spillere ind efter flere bærende profiler blev solgt i sommerens transfervindue. Men hverken Mario Mandzukic, Alessio Cerci eller franske Antoine Griezmann har endnu overbevist fansene, at de kan erstatte målslugeren Diego Costa.

Både Mandzukic og Griezmann kom dog på måltavlen i deres første Champions League-gruppekamp, men alligevel måtte Atletico Madrid skuffende tage fra Grækenland med et 2-3 nederlag til Olympiakos.

Så der er pres på Simeone, når Den Gamle Dame besøger Vicente Calderón.

Second Chance hvis Juventus vinder

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til topkampen. Skulle Juventus vinde kampen, så refunderer de tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
  • Hvis Juventus vinder kampen, refunderer vi dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

• Dette tilbud gælder kun til kampen Atletico Madrid - Juventus, som spilles 1. oktober.
  • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Juventus vinder kampen.
  • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Juventus vinde kampen.
  • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
  • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
  • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
  • Generelle vilkår og betingelser er gældende.