FCK skal op imod Leverkusen i jagten på Champions League-eventyr. Nordicbet* tilbyder Second Chance og refunderer tabte bets hvis FCK vinder i Parken.

Det er mange millioner på spil i de disse CL-playoff kampe og der er store drømme i FCK-lejren om igen at træde ind i den store Champions League-turnering.

Det var noget nær en ønskemodstander, der kom op af bowlen ved lodtrækningen. Leverkusen er selvfølgelig favoritter, men det er ikke en komplet umulig opgave at ryste tyskerne, hvis FCK´erne rammer dagen.

Det ser dog umiddelbart pænt svært ud for Ståle Solbakken og FCK-løverne mod Bundesliga-stjernerne fra Leverkusen, så der skal hentes et godt udgangspunkt til returen på BayArena. Hvis FCK skal turde håbe på adgang til Champions League-gruppespillet, så skal Ståle Solbakken finde frem til de rette taktik og satse på at hente sejren i tirsdagens brag i Parken.

500 kr. retur hvis FCK vinder

Hos NordicBet* har de fundet endnu et godt tilbud frem. Du kan nemlig få refunderet tabte bets op til 500 kr., hvis FC København vinder kampen. Tilbuddet gælder pre-match bets på følgende markeder: første målscorer, halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0).

Sådan får du en Second Chance:

  • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. før kampen, på første målscorer, halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0). Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. og de alle er singlespil.
  • Hvis FC København vinder, refunderer Nordicbet* dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Tirsdag,19. august, kl. 20:45

FC København
Uafgjort Leverkusen
4,20 3,45 1,78
NordicBet
NordicBet NordicBet

Se vores matchcenter til kampen her.

Vilkår og betingelser

1. Kampagnen gælder for kampen mellem FC København og Leverkusen d. 19. august.

2. Refunderingen gælder kun for væddemål som indgås inden kampstart, og som laves på første målscorer,

halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0) Der udbetales

refundering hvis FC København vinder kampen.

3. Den maksimale refundering er på 500 kr pr. kunde.

4. Såfremt FC København vinder kampen, vil vi tilstræbe at refundere indenfor 10 timer efter kampen afsluttes. Det kan dog tage op til 24 timer.

5. Refunderingen gælder kun for singlebets, ikke for kombinationsvæddemål eller systemspil.

6. Tilbuddet gælder danske, svenske, norske og finske kunder.

7. Væddemål skal indgås for indbetalte midler for at det er gyldigt. Hvis et væddemål er indgået for bonusmidler, er det ikke gældende i denne kampagne.

8. Såfremt Second Chance tildeles, vil refunderingen være tilgængelig næste gang kunden logger ind. Hvis der ikke logges ind på kundekontoen indenfor 14 dage efter refundering, vil refunderingen gå tabt.

9. Generelle vilkår og betingelser er gældende.