Liverpool møder lokalrivalerne Everton. Hvis Liverpool vinder kampen refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på udvalgte spilvarianter. Se oddsene.

Der er lagt op til endnu et yderst intenst Premier League-brag på Anfield, når Liverpool tager imod Everton i den tidlige lørdagskamp. Der står meget på spil for de to mandskaber i dette rivalopgør, og mon ikke der også vil være godt gang i stemningen fra lægterne.

Liverpool er under pres op til denne kamp. De var snublende tæt på Premier League-mesterskabet i sidste sæson, men manager Brendan Rodgers har fået en svær start på 2014/15 sæsonen, hvor der skal spilles adskillige nye spillere ind på holdet.

Det er blevet til nederlag til både Manchester City, Aston Villa og West Ham, og som optakt til Merseyside-derbyet måtte Liverpool igennem et straffesparksdrama i ligacuppen mod Middlesbrough.

Everton kommer til Anfield med et 2-3 nederlag til Crystal Palace og ligacup-exit til Swansea. Så sæsonen er heller ikke gået helt efter planen for Roberto Martínez, der også måtte se Everton-tropperne indkassere et 3-6 nederlag til Mourinho´s Chelsea.

Fører Steven Gerrard igen Liverpool til sejr og får vi mon Mario Balotelli på måltavlen?

Second Chance hvis Liverpool vinder

NordicBet* har et godt kampagne-tilbud til topkampen. Skulle Liverpool vinde kampen, så refunderer de tabte bets op til 500kr på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
  • Hvis Liverpool vinder kampen, refunderer vi dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

• Dette tilbud gælder kun til kampen Liverpool - Everton, som spilles 27. september.
  • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Liverpool vinder kampen.
  • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Liverpool vinde kampen.
  • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
  • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
  • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
  • Generelle vilkår og betingelser er gældende.