Ikke mange spillere havde regnet med Cornelius' retur til FC København, der gav hele odds 100 hos NordicBet*...

Transfervinduet var gået lidt som forventet for Superliga-klubberne. Lige indtil i går, da FC København afslørede, at Andreas Cornelius højst sandsynligt vender tilbage til de forsvarende mestre. Kun én kunde hos bookmakeren NordicBet* havde forudset chokskiftet, der gav hele 100 gange pengene igen. 

Der var jubel i både FC København og Cornelius-lejren, da den 20-årige angrebskom

"At hente en landsholdsangriber tilbage for en tredjedel af det beløb, som man indkasserede ved et salg for et halvt år siden er historisk i dansk fodbold."

Tonni Munk, NordicBet*

et blev solgt for ca. 70 mio. kr. tilbage i slutningen af juni sidste år. Skader og formdyk gjorde, at Cornelius aldrig slog igennem i Cardiff, men derfra og til en hurtig tilbagevenden til dansk fodbold var der stadig langt. NordicBet* udbød odds 100 på det usandsynlige skifte lige før vinduet åbnede, og selv om spillet på, hvilke landsholdsspillere der ville ende i FC København var ganske populært, spillede kun én kunde på, at Cornelius ville ende sit engelske eventyr efter blot et halvt år og otte indskiftninger.

"De sidste dage af transfervinduet er som altid interessante, men de færreste havde set den bombe falde, som FC København stod bag onsdag aften. Sportsjournalisterne spekulerer i det meste og opdager stort set alle mulige og umulige transfers i opløbet, men også de blev snydt. At hente en landsholdsangriber tilbage for en tredjedel af det beløb, som man indkasserede ved et salg for et halvt år siden er historisk i dansk fodbold, og vi holder egentlig også fast i, at odds 100 var helt rigtigt fastsat på denne handel. Heldigvis havde spillerne heller ikke luret den, for så kunne det hurtigt være blevet dyrt," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Endnu mangler FC København og Andreas Cornelius at forhandle de sidste ting på plads, lige som et lægetjek skal overstås, inden aftalen kan underskrives.