Den første af otte uger i BetXperts store NordicBet* Challenge-konkurrence er vel overstået, og vi kan dermed annoncere vinderne af de første ugepræmier.

Vinder af uge 1 blev BetXperts håndboldekspert Kenneth Bech, som viste at hans talent bestemt ikke begrænser sig til håndbolden. Kenneth lukkede således ugens konkurrence med et saftigt odds 4,95 på sejr til Indiana Pacers over New York Knicks i NBA, og lurede undervejs også en lille håndfuld uafgjorte kampe til over odds 3.

Det var dog Pacers' overraskende sejr over Knicks, som i sidste øjeblik førte til at Kenneth Bech med et overskud på 20899,40 enheder kunne snige sig forbi brugeren "tilminister", som gik all-in på - og ramte - alle sine fem tip i løbet af ugen og sluttede med et overskud på 20.084,26 enheder.

 

Kenneth Bech tager dermed førstepræmien på 1.000 kr. indsat på en NordicBet-konto, mens tiltminister via sin andenplads får 700 kr. indsat på en NordicBet-konto.

 

Tredjepladsen - 300 kr. indsat på en NordicBet-konto - går til "zombie69", hvis taktik med at spille på uafgjort eller udesejr (23 spil på uafgjort og 9 spil på udesejr) gav et overskud for ugen på 11.247,50 enheder.

44.000 kr. i præmier!

Konkurrencens samlede præmiesum er på over 40.000 kr., og er opdelt i 8 uge-konkurrencer og en samlet konkurrence. Hovedpræmien er en rejse til FA Cup finalen i London i maj, men undervejs uddeler vi også hver uge 2.000 kr. i præmier. Selvom man evt. kommer skidt fra start, er der altså noget at kæmpe for gennem alle 8 uger.

1.000 enheder at spille for - hver uge

Konkurrencen går ud på at skabe sig størst muligt overskud ved at placere fiktive spil på kampe og odds fra NordicBet*'s kampudvalg. Hver mandag får man 1.000 enheder til rådighed, og man placerer sine spil direkte på konkurrencesiderne her på BetXpert. Man behøver derfor ikke at være kunde hos NordicBet* eller besøge dem undervejs for at deltage i konkurrencen.

Når en uge er omme, overføres ugens over/underskud til en samlet balance, og en ny uge begynder med 1.000 nye enheder at lege med. Nye deltagere kan dermed springe ind i konkurrencen når de ønsker.

Konkurrencens anden uge er startet i dag, så hvis ikke du allerede deltager, så gør dig klar allerede nu ved at besøge konkurrence-siderne og læse om regler, præmier mv. på http://www.betxpert.com/konkurrencer/nordicbet-challenge, så du kan vise at du er BetXperts bedste bruger udi kunsten at forvalte en spillepulje til overskud!