Efter choksejren over Montenegro, som på forhånd var regnet blandt de absolut største VM-favoritter, er vejen banet for en dansk semifinale. Nordicbet* har fået fornyet tro på Pytlicks piger og har sænket oddset på rød-hvide medaljer.

Det var en overraskelse af de større, at Danmark kæmpede sig videre til VM-kvartfinalerne efter en kneben sejr over Montenegro i aftes. Dermed er den største hurdle frem mod en topplacering elimineret, og bookmakeren Nordicbet* betaler nu kun pengene tre gange igen, hvis det bliver til en dansk VM-medalje.

"Før turneringen gik i gang troede vi ikke meget på Danmarks chancer, men sejren over Montenegro har ændret billede markant. Pytlicks tropper er nu noget tættere på en topplacering, men vi spår kvartfinalen mod Tyskland til at blive meget tæt. Vi har odds 2,05 på begge hold som vinder og noterer os, at Tyskland har klaret sig fint og noget overraskende vandt Gruppe D uden flere af deres profiler. Danmarks chancer afhænger dog meget af, om Tysklands danske træner Heine Jensen har læst Pytlicks taktik lige så godt som Brasilien og Morten Soubak
havde i gruppespillet," forklarer Nordicbets oddssætter Frederik Søvang, der endnu ikke tør udråbe Danmark til medaljefavorit.

"Vores unge landshold fik et moralsk rygstød af dimensioner med sejren i går, men selvtilliden er næppe mindre hos tyskerne, som kommer med seks friske VM-sejre i træk. Kigger vi nærmere på de øvrige konkurrenter, har guldfavoritten Norge endnu ikke ramt det vanlige niveau og står over for en relativ nem modstander i form af Tjekkiet, mens det velspillende brasilianske hold, som Danmark havde det meget vanskeligt imod, møder et lettere skadesramt hollandsk landshold. Men før vi overhovedet begynder at spekulere i medaljer til Danmark, skal
de mange personlige fejl, der prægede den uskønne ottendedelsfinale mod Montenegro, minimeres betragteligt," lyder det fra Frederik Søvang.

Hvem vinder VM i håndbold for kvinder 2013?

Nordicbet-odds
Norge odds 2,20
Brasilien odds 5,50
Frankrig odds 6,50
Danmark odds 12,00
Spanien odds 13,00
Tyskland odds 14,00
Serbien odds 15,00
Ungarn odds 18,00
Sydkorea odds 40,00
Holland odds 70,00
Polen odds 70,00
Tjekkiet odds 100

VM i håndbold for kvinder 2013: Top 3

Nordicbet-odds
Norge odds 1,10
Brasilien odds 2,00
Frankrig odds 2,00
Danmark odds 3,00
Spanien odds 3,30
Tyskland odds 3,70
Serbien odds 4,00
Ungarn odds 5,00
Sydkorea odds 12,00
Tjekkiet odds 25,00
Holland odds 25,00
Polen odds 25,00


*BetXpert skal gøre opmærksom på, at der kan være lav limit på disse special-spil.