For anden uge i træk må vi konstatere at en nisse er en snu krabat.

I forrige OddsXpert-konkurrence løb "nisse" med førstepræmien. I den netop overståede uge var det så navnebror "P Nissen" der gjorde sig bemærket.

Dog ikke ved at vinde konkurrencen - det gjorde "a58817" med 9,55 point - men ved at snuppe andenpladsen med 9,05 point.

Hvor "a58817" i praksis havde sikret sig førstepladsen før søndagens spillerunde - og derfor med sindsro kunne afholde sig fra at tippe - skulle "P Nissen" handle for at holde forfølgerne bag sig i kampen om andenpræmien.

Det gjorde han ved at satse på kryds i Chievo-Inter - et tip der gik hjem til odds 3,25. Og dermed sluttede han ugen som han startede den: Med et vellykket italiensk kryds-sats. Sidste mandag fik han 2,8 for uafgjort mellem Bari og Empoli.

"a58817" var endnu mere fokuseret - og succesrig - med sine krydser: fem gange forsøgte han sig, de fire gik hjem.

Dermed vinder "a58817" førstepræmien i ugekonkurrencen, og modtager derfor 700 kr. indsat på en Sportingbet konto. "P Nissen" snupper 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.