Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtner var helt udeladt af Wolfsburgs trup til Bundesligakampen imod Paderborn søndag i sidste weekend.

Ydermere offentliggjorde Wolfsburg på kampdagen, at en ny angriber kommer til Folkevognsklubben i form af den 27-årige tyske landsholdsspiller Max Kruse. Angriberen har med sine 11 mål i Bundesligaen i denne sæson for Borussia M’gladbach for alvor vist sin målfarlighed.

Læg dertil at Bendtners hollandske angrebskollega, Bas Dost, scorede to mål imod Paderborn, og man ender op med en rigtig skidt sportslig-cocktail for Nicklas Bendtners fremtid i den tyske klub.

Danske Spil* har vurderet den danske landsholdsangribers fremtidsmuligheder i Wolfsburg, som ikke tegner specielt positive.

- Vi vurderer, at det er mest sandsynligt, at Nicklas Bendtner ikke spiller i Wolfsburg d. 2. september i år, siger oddssætter Morten Overgaard fra Danske Spil*.

- Der er mange faktorer, der taler for, at Nicklas Bendtner snart må søge nye græsgange. Bendtners fem mål i alle turneringer hidtil for Wolfsburg virker ikke til at have imponeret ledelsen, og signingnen af Max Kruse gør bestemt ikke Bendtners fremtidsperspektiver lysere, fortæller Morten Overgaard.

Tror du, at Nicklas Bendtner er fortid i Wolfsburg d. 2. september er der odds 1.55 at hente, mens der er odds 2.25, hvis Bendtner forsætter i den tyske Bundesligaklub.

Nicklas Bendtners klub 2. september 2015:

Nicklas Bendtner spiller ikke i Wolfsburg                         odds 1.55

Nicklas Bendtner spiller i Wolfsburg                                odds 2.25