Sponsoreret indhold fra NordicBet

Det danske ishockey-landshold møder op til OL-kvalifikationsturneringen i Hviderusland med næsten alle NHL-profilerne til rådighed. Ifølge NordicBet* gør det Danmark til favoritter.

Fra torsdag til søndag skal Danmark forsøge at indløse billet til OL i ishockey 2018, når holdet spiller kvalifikationsturnering mod Hviderusland, Polen og Slovenien. Turneringen finder sted i Hviderusland, som også er de formodet største rivaler til OL-billetten.

Alligevel tøver spilfirmaet NordicBet* ikke med at gøre danskerne til favoritter. Der er odds 1,80 at hente på Danmark som vinder af turneringen, mens Hviderusland giver pengene 2,40 gange igen.

"Danmark stiller med det stærkeste landshold nogensinde. Det fik vi det seneste bevis på tirsdag aften, hvor de slog et stærkt lettisk landshold med 3-0. Ikke mindst Frederik Andersen ser skræmmende ud. Han er en af de bedste keepere i NHL. På sine bedste dage kan han nærmest vinde kampe på egen hånd" siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Det trækker dog en smule ned i chancevurderingen, at danskerne møder Hviderusland i den første kamp. Det havde været en klar fordel at kunne bruge kampe mod de svagere modstandere fra Polen og Slovenien til at spille holdet endnu mere sammen."

Kampen mellem Danmark og Hviderusland spilles torsdag, og kun vinderen af turneringen kvalificerer sig til OL. Lykkes det Danmark at kvalificere sig til ishockey-turneringen ved OL vil det være første gang i historien, at det sker.

Hvilket hold kvalificerer sig til OL?

Danmark                             1,80

Hviderusland                       2,40

Slovenien                            10

Polen                                   25

Find spillet på www.nordicbet.dk under Ishockey - International - Olympiske Lege - Kvalifikationskampe