Spilleuge 13 markerer en ganske speciel uge i NFL, da amerikanerne fejrer thanksgiving. Hvor amerikanerne spiser lækker mad sammen med deres nærmeste, så får vi NFL-glade danskere serveret hele tre sprøde NFL-kampe, og her på BetXpert får du selvfølgelig også dugfriske spilforslag.

Sidste uge blev vi klogere på en del ting. 49ers er FOR REAL, og det er Ravens og Lamar Jackson i den grad også. De to hold kørte henholdsvis Green Bay Packers og Los Angeles Rams fuldstændig i smadder og vandt med henholdsvis 37-8 og 45-6. I denne uge mødes 49ers og Ravens så, og det er en kamp, der meget vel kan blive en forsmag på Super Bowl i februar..

Jeg har allerede lagt et spilforslag op til den kamp, så den vil jeg ikke sige så meget andet til end at opfordre til at annullere alle aftaler, og sørge for, at du har tid i kalenderen på søndag kl 19-22. Men here it goes, spillerunde 13. Som altid; start endelig en debat i kommentarfeltet, det gør kun os alle endnu klogere.

Bye week: Alle hold har haft deres bye-week, og dermed kommer samtlige hold i aktion fra nu af og resten af sæsonen. 

Detroit Lions – Chicago Bears

Kampen spilles torsdag aften klokken 18.30. Den vises kl 18:30 på TV3 Sport. Se mere info i vores matchcenter.

Traditionen tro står Detroit Lions for forretten på denne thanksgiving-aften. Jeg anbefalede Bears til odds 1,95 i mandags, men siden da er Lions QB Jeff Driskel blevet skadet, og undraftede David Blough starter i stedet, og oddset er derfor faldet til omkring 1,40.

Bears' forsvar er frygtindgydende, og Blough står derfor overfor sit livs opgave. Sidste år mødtes de to hold faktisk også på thanksgiving, og dengang vandt Bears over Lions' startende QB Matthew Stafford.

Dallas Cowboys – Buffalo Bills

Kampen spilles torsdag klokken 21.30. Den vises klokken 21.30 på TV3 Sport. Se mere info i vores matchcenter.

Bills har vundet otte kampe i indeværende sæson, imens Cowboys blot har vundet seks. Fælles for begge hold er, at det ikke ligefrem er kvalitetsmodstander de har slået.

Cowboys’ angreb så ikke godt ud i sidste uge mod Patriots, hvor det havde svært ved at rykke bolden. Det kom aldrig ind i en god rytme, og QB Dak Prescott formåede ikke kontinuerligt at flytte bolden.

Nu møder de et forsvar af samme kaliber. Jeg forventer, at Bills vil have meget den samme tilgang som Patriots havde; luk ned for løbet og tving Dak Prescott til at vinde kampen gennem luften. Cowboys har selv et godt forsvar også, og Bills’ angreb er ikke kendt for at score mange point.

Under 48,0 point til odds 1,80 hos Jetbull 

Det her er en kamp hvor begge forsvar er bedre end de respektive angreb de står over for. Jeg synes derfor det er meget pænt, at vi kan få odds 1,80 hos 888sport og Jetbull på under 48,0 point i kampen. CV: 57-2-4

Spilforslag er på vej.

Atlanta Falcons – New Orleans Saints

Kampen spilles natten til fredag klokken 02.20. Den vises på TV3 Sport. Se mere info i vores matchcenter.

Saints og QB Drew Brees spiller virkelig godt lige nu. De snittede 7,1 yards pr play i sidste uge mod Panthers, og offensiven flyder virkelig. 

Sådan var det dog ikke for tre uger siden, hvor Falcons slog netop Saints med 26-9 i New Orleans. Dengang udgik Saints cornerback Marshon Lattimore efter blot 32 snaps, og sitautionen i dag er ganske anderledes. Falcons stjerne-WR, Julio Jones, døjer med en skulderskade, og han er tvivlsom til kampen. Da Falcons ikke længere kan nå playoff, bør de spare ham for at undgå at forværre skaden. Selv i en stor kamp som denne.

Saints -6,0 til odds 1,81 hos 888sport

Det vigtigste her er Falcons forsvar, som jeg ikke kan se stoppe Saints to kampe i streg. Falcons har simpelthen ikke spillermaterialet til at dæmme op for både Michael Thomas og Alvin Kamara. Saints skal samtidig vinde for at holde liv i håbet om 1st seed for andet år i træk, hvorfor motivationen bør være i top. Jeg anbefaler Saints -6,0 til odds 1,80 hos 888sport. (CV: 58-2-40)

Kansas City Chiefs – Oakland Raiders

Kampen spilles søndag aften klokken 22.25. Den vises på TV3+. Se mere info i vores matchcenter.

Alt hvad der kunne gå, galt gik galt for Raiders, da de i søndags højst overraskende tabte med 34-3 på udebane til New York Jets i en kamp, hvor de mønstrede sølle 195 yards i alt. Nu møder de Chiefs’ forsvar der er lidt mere medgørligt, hvorfor de bør have en støre offensiv produktion. Til gengæld kommer Chiefs lige fra deres bye-week og Patrick Mahomes har gode muligheder for at få en god dag mod Raiders’ forsvar. 

Raiders’ forsvar er stadig en stor svaghed for holdet, der er afhængigt af, at angrebet kan køre lange drives og dermed slå tiden ihjel. Når det så ikke lykkes, som imod Jets, er holdet pludselig meget skrøbeligt. Imod Chiefs skal QB Derek Carr og resten af offensiven kunne holde på bolden for at undgå, at defensiven kommer i problemer. 

Chiefs -9 til odds 1,86 hos 888sport

Raiders er det hold, der har rejst længst i sæsonen. Det kan måske godt begynde at sætte sig i spillerne. Især efter sådan en mavepuster mod Jets. Sidst scorede Patrick Mahomes touchdown på fire drives i streg, hvorefter gassen gik lidt af ballonen. Men kan han spille godt i en hel kamp, så bør Raiders ikke have de store chancer. Jeg anbefaler derfor Chiefs -9 til odds 1,86 hos 888sport (CV: 55-2-43)

Houston Texans – New England Patriots

Kampen spilles natten til mandag klokken 02.20. Den vises på TV3+. Se mere info i vores matchcenter.

Patriots’ angreb har ikke set godt ud de sidste tre uger, hvor det kun har snittet 16,7 point pr kamp og sølle 4,6 yards pr play. Jeg var dog heller ikke helt imponeret af det,Texans leverede mod Colts, og mod Patriots’ fremragende forsvar kan jeg godt se QB Deshaun Watson blive udfordret.

Det afgørende til denne kamp er dog nyheden om, at hele otte Patriots spillere sad over ved onsdagens træning – flere af dem startere. Det meldes, at det er en god gammeldags influenza, der har spredt sig i omklædningsrummet. Især når man skal spille på udebane, er dette kritisk. Patriots’ safety Devin McCourty beskrev situationen således over for Boston Herald:

“This is probably, for me, in my 10 years here, the most guys I’ve seen just be gone from being sick,. No injuries or anything, we just had guys come in and you look in their eyes and you could just tell they were just out of it. Hopefully a day at home and meds and rest can help guys out.”

Udover de nævnte spillere har Patriots også flere startere der døjer med skader. Jeg venter derfor til vi kommer nærmere søndag med at placere et spil, men umiddelbart hælder jeg til et spil på Patriots -3. Spilforslag følger, hvis der er positivt nyt.

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings

Kampen spilles natten til tirsdag klokken 02.10. Den vises på TV3 Sport. Se mere info i vores matchcenter. 

Spilleuge 13 rundes af med en rigtig lækkerbisken, når Seattle Seahawks tager imod Minnesota Vikings. Pass-rusher Jadeveon Clowney, Seahawks’ bedste forsvarsspiller i år, har ikke trænet med hele ugen og er ”questionable” til kampen. Selv udtaler han, at han er optimistisk og håber på at spille, og hans status kan blive afgørende for kampen. Omvendt bør Vikings’ secondary, der ikke har spillet godt på det sidste, få en svær kamp imod QB Russell Wilson og hans arsenal af receivere med DK Metcalf, Tyler Lockett og Josh Gordon.

Vikings kommer fra deres bye-week og skulle gerne få WR Adam Thielen tilbage. Så sent på sæsonen kan en bye-week gøre en stor forskel, fordi trætheden for alvor begynder at melde sig som følge af de mange kampe og rejsedage. Thielen’s fravær har kunnet mærkes, da det ikke har givet Vikings helt de samme muligheder på angrebet. Men Kirk Cousins har gjort det godt imod to stærke forsvar i Broncos og Cowboys med henholdsvis 27 og 28 point i de to kampe.

Lørdag skulle vi gerne bliver klogere på, hvorvidt Jadeveon Clowney bliver klar til kampen. Russell Wilson og Pete Carroll har sammen vundet 82,3% af kampene, de har spillet i primetime. Det er en uhyggelig statistik. Lige nu kan vi få Seahawks -2,5 (CV: 54%) og hvis Clowney meldes klar, så ligner det et spil med værdi.  

Spilforslag følger måske lørdag. 

Regnskab for NFL-spilforslag

Regnskab efter spillerunde 13

  • Antal spilovervejelser (og ikke egentlige eksperttips) i ugeoptakterne: 3
  • Status: +0,58 units
  • Tilbagebetalingsprocent: 119,3%

Statistik for eksperttips kan findes på linket her.

For NFL-sæsonen 2019/20 lyder statistikken som følgende:

  • Antal eksperttips: 62
  • Status: +5,02 units
  • Tilbagebetalingsprocent: 108,1 %