Sponsoreret indhold fra Betsafe

I weekenden bliver NFL-slutspillet skudt i gang, og Wild Card-runden plejer at være garant for underholdende og højtscorende kampe. Betsafe tror, at pointregnen topper søndag aften, når Cincinnati Bengals og Indianapolis Colts tørner sammen.

Starten på slutspillet i NFL er ensbetydende med vind eller forsvind-kampe. Af samme grund plejer underholdningsværdien i den indledende runde at være skyhøj. Og skal man tro spilleselskabet Betsafe, så har de danske tv-seere en underholdende kamp i vente søndag aften klokken 19.05. Her aflægger Cincinnati Bengals visit hos Indianapolis Colts i en kamp, der spås at blive den mest pointrige af rundens fire kampe. Sker det, er der odds 3,20 at hente.

"Tændingen i slutspillet er enorm, og i Wild Card-runden har angrebene det med at stjæle billedet. Sidste år åbnede Chiefs og Colts runden med et festfyrværkeri, hvor der blev scoret 89 point. Vi tør ikke love, at vi nærmer os det luftlag igen, men vi tror, at Indianapolis Colts og quarterback Andrew Luck igen er at finde i rundens mest pointrige affære. Det er den kamp, hvor kvalitetsforskellen mellem angrebene og forsvarene er størst," udtaler Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Kampen mellem Indianapolis Colts og Cincinnati Bengals kan ses på TV3+ fra kl. 19.05.

I hvilken Wild Card-kamp bliver der scoret flest point?

Colts vs Bengals 3.20

Cowboys vs Lions 3.40

Steelers vs Ravens 3.50

Panthers vs Cardinals 4.30


Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Season Specials