Sponsoreret indhold fra NordicBet

Den danske NFL-tackle Andreas Knappe er faldet støt ned ad ranglisten hos Atlanta Falcons og ligner lige nu et langskud til at blive en del af den trup, der starter sæsonen om tre uger. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet*.

Der blev kippet med det danske flag blandt danske NFL-fans, da Andreas Knappe i april kunne kalde sig den første dansker i NFL siden legenden Morten Andersen. Men med sparsommelig spilletid i de to hidtidige træningskampe tyder det på, at Knappe halser efter sine nærmeste konkurrenter i kampen om at blive Atlanta Falcons’ ”swing-tackle”.

Den beskedne start har fået spilleselskabet NordicBet* til at hæve oddset på om Knappe bliver en del af 53-mands truppen til hele 8 gange pengene igen. I dagene efter Knappe blev hentet stod selvsamme odds i 3,25. Det svarer til, at chancevurderingen er faldet fra 26 procent til pessimistiske 12 procent.

”Set over de to første træningskampe, har Knappe fået væsentligt mindre spilletid end de rutinerede kræfter. På et tidspunkt i sæsonen, hvor reserverne ellers får lov til at vise sig frem, er det en klar indikation om, at trænerstaben har vurderet, at Knappe ikke er NFL-klar. Hos et hold som Atlanta Falcons med Super Bowl-forhåbninger vil man sandsynligvis foretrække en rutineret reserve frem for de uprøvede kræfter”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*.

Andreas Knappe har endnu to træningskampe til at spille sig tilbage i trænernes overvejelser, inden den endelig trup udvælges senest den 2. september.

Er Andreas Knappe i Atlanta Falcons’ 53-mand store trup pr. kickoff 10. september 2017?JA              8,00