I dag går det løst med årets draft til NFL - følg med på BetXperts søsterside, NFLXpert.com, hvor Peter Jensen rapporterer fra New York...

Dagen for NFLs 2013-draft er kommet. Radio City Music Hall i The Big Apple, New York City danner atter rammen om den årlige draft. Kl. 2.00 i nat dansk tid vil NFL-kommissær Roger Goodell gå på podiet - hvorfra han for to år siden blev modtaget med buhråb og "We Want Football"-tilråb fra fansene pga. lockouten - og annoncere starten på 2012-draftens første runde.

En første runde, der meget vel kan blive ulig alt vi kender. Ikke siden 2000-draften er den første quarterback blevet taget senere end valg nummer tre - i år ligner det det mest sandsynlige udfald - og ikke siden 1997 er en guard blevet taget i top 10 - i år har vi to i spil til så tidlige valg.

Intet er annonceret og mange valg er helt åbne - i modsætning til sidste år hvor både nummer 1 og 2 - Andrew Luck til Colts og Robert Griffin III til Redskins - var kendt forud for draftday. Der venter en af de på mange måder mest uforudsigelige drafts i nyere tid.

Spændende, med andre ord! Følg med på NFLXpert hvor Peter Jensen (der er rejst til New York for at opleve løjerne på nærmeste hold) vil opdatere med førsterunde-bud, tips og tweets.

Bemærk også denne konkurrence.